ΑΡΗΣ

Προφύλαξη λόγω τένοντα για Τσουκάνη

Προφύλαξη λόγω τένοντα για Τσουκάνη
INTIME SPORTS

Μετά τον Νοέ Ακόστα και ο Στέλιος Τσουκάνης προφυλάχθηκε στο φιλικό με την Κ-20 του Άρη από τον Μανουέλ Μασάδο. Ως στόπερ χρησιμοποιήθηκε ο Νάτσο Γκαρσία.

Εκτός από τον Νοέ Ακόστα, στο φιλικό του Άρη που διεξήχθη το πρωί με την Κ-20 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προφυλάχθηκε και ο Στέλιος Τσουκάνης.

Αντίθετα σε αυτό συμμετείχε κανονικά ο Νάτσο Γκαρσία, με τον Μανουέλ Μασάδο να μην τον χρησιμοποιεί ως αμυντικό μέσο αλλά ως στόπερ και τον διεθνή Βολιβιανό μέσο να δίνει την ασίστ για το 1-0, ενώ ο αγώνας έληξε με 4-3.

Η προφύλαξη του Τσουκάνη στο σημερινό φιλικό έγινε εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον τένοντα του ποδιού του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ώστε να μην επιβαρυνθεί.

Τι σημαίνει αυτό εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ; Ότι η συμμετοχή του 22χρονου αριστεροπόδαρου είναι αμφίβολη ακόμη και για την παρουσία του στην αποστολή. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο.

Όσον αφορά στα του φιλικού, ο Μασάδο είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικρατούν αυτών του Νίκου Πασιαλή με 4-3.

Το παρών έδωσε και ο Νάτσο Γκαρσία, ως παρτενέρ του Δημήτρη Κοτσώνη, με τον διεθνή Βολιβιανό μέσο να συμμετέχει στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός τον χρησιμοποίησε ως στόπερ.

Όσο για τους δύο που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι από τον Μασάδο, ήταν οι Καζναφέρης και Μίσελ, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς του, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στα πλάνα για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Όπως και ο Νέρι Καστίγιο, με τον διεθνή Μεξικανό να έχει ξεπεράσει τις δικές του ενοχλήσεις στο γόνατό του και να αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας για στηρίγματά του τον Γιαννιώτα στα δεξιά και τον Ούμπιντες στα αριστερά.

Στο φιλικό ο Μασάδο έκανε αρκετές δοκιμές τοποθετώντας μεταξύ άλλων τον Νέτο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, και πιο συγκεκριμένα τους Παπαζαχαρία και Φατί, σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο εκτός των Γκαρσία και Κοτσώνη ως κεντρικό δίδυμο αγωνίστηκαν οι Πρίττας και Καπετάνος ως δίδυμο στα αμυντικά χαφ με τον Κατίδη μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τριανταφυλλάκος με τον Σολτάνι στα δεξιά και τον Κανούλα στα αριστερά.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν οι Μάρκος Βελλίδης και Μιχάλης Σηφάκης στις εστίες της πρώτης ομάδας και της Κ-20 αντίστοιχα. Εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Ντίκο και Παπαστεριανός και για προληπτικούς λόγους οι Ακόστα και Γιακούποβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ