ΑΡΗΣ

Προεδρική επίσκεψη και προτροπές φιλάθλων

Προεδρική επίσκεψη και προτροπές φιλάθλων
INTIME SPORTS

Η ισοπαλία με τον Εργοτέλη μπορεί να στεναχώρησε άπαντες στις τάξεις του Άρη ωστόσο κι όπως φάνηκε στο μυαλό όλων βρίσκεται ήδη το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας της επόμενης Κυριακής είχε σαν αποτέλεσμα να μετριάσει την απογοήτευση όλων στις τάξεις του Άρη για το 1-1 με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» .

Κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, στα αποδυτήρια της ομάδας, τις δηλώσεις που προέβησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και από τις προτροπές των φιλάθλων της ομάδας κατά την αποχώρηση της αποστολής.

"Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Κάνατε μεγάλη προσπάθεια και έπρεπε να κερδίσουμε", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης στα αποδυτήρια θέλοντας να ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ .

Ο Νόε Ακόστα δεν θέλησε να σταθεί στο δικό του γκολ με το οποίο έκανε το 1-0 αφού δεν αποδείχθηκε αρκετό για την νίκη επί του Εργοτέλη λέγοντας:

"Μας μένει ο εκνευρισμός γιατί παρόλο που σκόραρα δεν καταφέραμε να πάρουμε το ματς αν και σίγουρα αξίζαμε την νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Όσο για τον Χαβιέ Ουμπίδες ο Αργεντινός υποστήριξε: "Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Ήταν σημαντικό παιχνίδι γιατί βρισκόμασταν σε απόσταση αναπνοής από την πεντάδα και αξίζαμε την νίκη.

Σαν να μην ήθελε η μπάλα να μπει. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας", ενώ για το ντέρμπι της Τούμπας σημείωσε: "Έχουμε τις δυνατότητες και πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης, θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε στη Τούμπα".

Ο Γιώργος Κατίδης που δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα γενέθλιά του όπως θα ήθελε δήλωσε στην Nova: "Δώσαμε τα πάντα, είχαμε την κυριαρχία, πετύχαμε γκολ στα πρώτα λεπτά, αλλά τελικά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι.

Είχαμε και στο τέλος ευκαιρίες για τη νίκη, όμως δεν ήρθε. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Μάλλον έχουμε μαλώσει με τα αντίπαλα δίχτυα, τι να πω.

Τώρα περιμένουμε πώς και πώς το επόμενο παιχνίδι, για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε παραπάνω. Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, μέσα σε μια δύσκολη έδρα".

Με την σειρά του ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας παραδέχθηκε: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μας αδικεί. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε το μέλλον και να συνεχίσουμε.

Δεν θα έλεγα ότι είμαστε μακριά από τον στόχο μας. Χάσαμε δύο βαθμούς μέσα στο γήπεδό μας, που θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε εκτός έδρας.

Τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, θα πάμε για τους τρεις βαθμούς".

Τέλος κατά την αποχώρηση της αποστολής του Άρη περίπου 50 φίλαθλοι της ομάδας που παρέμεναν στον περιβάλλοντα χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» τους εμψύχωσαν με την σειρά τους λέγοντάς τους εν όψει του τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ:

"Δεν πειράζει παιδιά, πάμε γερά. Νικήστε τους μέσα στην Τούμπα. Κάντε το όπως πέρσι. Πηγαίνετε και νικήστε τους", με κεντρικό πρόσωπο τον Καστίγιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ