ΑΡΗΣ

Κοντά σε Κόστλι ο Άρης

Κοντά σε Κόστλι ο Άρης
Κόστλι INTIME SPORTS

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Θανάση Ντίνα και της μετακόμισής του στον Άρη. Πλησιάζει ο Κόστλι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άρης και Παναθηναϊκός είχαν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του Θανάση Ντίνα αλλά ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό για τον Ντίνα είχε να κάνει με την προϋπόθεση της συμμετοχής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Ωστόσο η καθυστέρηση που συνεχίζει να υφίσταται έχει σαν αποτέλεσμα ο 26χρονος μεσοεπιθετικός να μετακομίζει στον Πλατανιά. Εν τω μεταξύ ο Κάρλο Κόστλι δείχνει να προτιμήθηκε από τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Μπάμπη Τεννέ για την κορυφή της επίθεσης του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τον διεθνή 33χρονο επιθετικό έκανε πίσω η ομάδα της πατρίδας του, η Μάραθον, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του, αν και η Λαμία δείχνει να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στον Άρη θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κόστλι και ετοιμάζονται να του καταθέσουν βελτιωμένη πρόταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ