ΑΡΗΣ

Πιθανή διπλή επιστροφή στον Άρη

Πιθανή διπλή επιστροφή στον Άρη
INTIME SPORTS

Το ενδεχόμενο της παραμονής των Μανόλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία υφίσταται εκ νέου και απομένει να φανεί αν θα πραγματοποιηθεί. Πιο κοντά σε Σουμπίνιο αφού κόπηκε από τον Μίτσελ.

Μπορεί καμία από τις δύο πλευρές να μην θέλει να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε ωστόσο υπάρχει εκ νέου το ενδεχόμενο παραμονής των Μανόλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο ρόστερ του Άρη.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα πραγματοποιηθεί γίνει πράξη και το αν οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούνε στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου όσο η αποστολή παραμένει στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, και του κοινού εκπροσώπου των δύο παικτών, Δημήτρη Καρύδα, με αντικείμενο τα χρήματα που έχει λαμβάνειν αλλά και το ενδεχόμενο της παραμονής τους.

Κατά τα άλλα το γεγονός ότι ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε τον Σουμπίνιο σους εκλεκτούς του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας αύξησε τις πιθανότητες απόκτησης του Βραζιλιάνου από τον Άρη.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν το συμβόλαιο του Σουμπίνιο με τον Ολυμπιακό που λήγει την επόμενη χρονιά, και σύμφωνα με πληροφορίες με απολαβές 270.000 ευρώ, θα λυθεί που είναι και το πιο πιθανό ή αν θα προτιμηθεί να δοθεί με την μορφή δανεισμού.

Στον Άρη πάντως περιμένουνε μέχρι αύριο την απάντηση του Σουμπίνιο στην βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσαν. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο οι Φετφατζίδη και Λυκογιάννης που επίσης ήταν στα υπόψη της ΠΑΕ Άρης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ