ΑΡΗΣ

Κοτσαρίδης: "Όλα θα είναι διαφορετικά"

Κοτσαρίδης: "Όλα θα είναι διαφορετικά"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κοτσαρίδης δείχνει έτοιμος να αρπάξει την κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί στην φετινή χρονιά με τον Άρη όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Κώστας Κοτσαρίδης έδωσε την υπόσχεση ότι όλα θα είναι διαφορετικά στην φετινή χρονιά με τον Άρη μέσω από την συνέντευξη που παραχώρησε στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται, για τους προσωπικούς του στόχους ενώ δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για το ότι δεν υπολογιζόταν από τον πρώην τεχνικός της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο.

Για την προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς είπε: " Το μέρος είναι πολύ ωραίο και μας βοηθάει. Είναι το κατάλληλο για τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Οι προπονήσεις είναι κουραστικές, αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιες βάσεις. Όλα θα πάνε καλά και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε χθες στο δικέφαλο τόνισε: "Όλα είναι καλά. Δεν ήταν τίποτα".

Για την περσινή εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα δήλωσε: " Ήταν μεταβατικό και δύσκολο. Από φέτος έχω βάλει κάποιο στόχο για μένα και την ομάδα. Θέλω να ξεγράψω τις κακές στιγμές από πέρυσι, αλλά να κρατήσω τις καλές".

Για τη φετινή χρονιά του Άρη υποσχέθηκε: " Όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω πως άρχισε πέρυσι, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν καλή. Φέτος ξεκινήσαμε καλά και όλοι είμαστε αισιόδοξοι".

Για τους προσωπικούς του στόχους επισήμανε: "Να είμαι καλύτερος στις προπονήσεις και να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, γιατί είναι μεγάλες. Θέλω να τα δίνω όλα".

Για το ότι δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο δεν έκρυψε πως: " Ήξερα ότι δεν με υπολογίζει ο προηγούμενος προπονητής. Τώρα έχει αλλάξει όμως και όλα είναι καλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ