ΑΡΗΣ

Πίστη ανόδου από Καλαϊτζίδη

Πίστη ανόδου από Καλαϊτζίδη
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό συνδυάστηκε με τις ψυχολογικές ντόπες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ανατροπή του -1 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Άρης παρέμεινε στο -1 μετά και την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής αλλά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν χάνει την πίστη του για ανατροπή του και το έδειξε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο 58χρονος τεχνικός φρόντισε να συνδυάσει με ομιλία με ψυχολογικό ντοπάρισμα το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό.

Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση ο Καλαϊτζίδης με μία ολιγόλεπτη ομιλία φρόντισε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, που όπως είναι λογικό είναι απογοητευμένοι μετά το διπλό του Πανσερραϊκού επί της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη».

«Δεν θα σας κουράσω πολύ. Θέλω να ξέρετε ότι θα τα καταφέρουμε. Αν χρειαστεί θα γυρίσει… ανάποδα η γη και θα ανεβούμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Από εσάς θέλω συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας από εδώ και στο εξής. Νίκη και καλή εμφάνιση και στα τρία. Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Μην φοβάστε, αν κερδίσουμε εμείς όλα τα ματς θα τα καταφέρουμε…».

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φ. Κοσμάς», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ