ΑΡΗΣ

"Πατάει" στο συμβόλαιο ο Καστίγιο

"Πατάει" στο συμβόλαιο ο Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Διαβάστε τους όρους που θέτει ο Νέρι Καστίγιο, προκειμένου να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιο του με τους "κίτρινους".

Ο Νέρι Καστίγιο δείχνει να "πατάει" στο συμβόλαιό του δυσκολεύοντας την προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης να προχωρήσει στην λύση του μετά και από την σχετική εισήγηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Τελικά μόνο εύκολη δεν αποδεικνύεται και μάλιστα εξ αρχής σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του Νέρι Καστίγιο.

Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή της έναρξης των σημερινών συζητήσεων στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με τον αδερφό και εκπρόσωπο του διεθνή Μεξικανού, Άλεξ Καστίγιο.

Μία θέση που αφηνόταν να εννοηθεί από την πλευρά του Καστίγιο όλες τις προηγούμενες ημέρες και να που φαίνεται να έγινε πράξη σήμερα από την έναρξη των συζητήσεων εύρεσης της χρυσής τομής.

Μία εξέλιξη που δεν διαφαινόταν σε καμία περίπτωση το περασμένο καλοκαίρι όταν και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσει τον Καστίγιο από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όπως και έγινε με την υπογραφή ενός διετούς διάρκειας συμβολαίου με συνολικές απολαβές που ανέρχονται στο 1,1 εκ. ευρώ αλλά η απόφαση του Πρόμπιερζ να μην υπολογίζει άλλο στον διεθνή Μεξικανό επιθετικό εδώ και 16 μέρες έφεραν το σημερινό ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Καστίγιο για να δεχτεί την πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να χωρίσουν συναινετικά ζητάει "μπροστά" τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ως τώρα και τα υπόλοιπα του συμβολαίου του σε δόσεις(!!!).

Το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι στην θέση του Καστίγιο έχει να κάνει μόνο από την στιγμή που θα προκύψει υπαρκτό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για την απόκτησή του και μόνο.

Όσο για την περίπτωση του Σάκη Πρίττα το διαζύγιο με τον έμπειρο διεθνή μέσο μετά και το σημερινό ραντεβού παρουσία του εκπροσώπου του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ως συνέχεια του χθεσινού ολιγόλεπτου μετατέθηκε για την προσεχή Δευτέρα (09/01).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ