ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Σούλης Παπαδόπουλος

Παρελθόν ο Σούλης Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη και τη νέα σεζόν, με τον πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη να του ανακοινώνει την απόφαση της ΠΑΕ για τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Άρης κατάφερε έστω και την ύστατη στιγμή να "σώσει την παρτίδα" και να παραμείνει στη Super League έχοντας τον Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του τις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο η νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα τον βρει με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου.

Τα σενάρια που ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να μην παίρνει το "Ok" της διοίκησης για να συνεχίσει, επιβεβαιώθηκαν, με τον Δημήτρη Ηλιάδη να ενημερώνει το πρωί της Παρασκευής τον 46χρονο τεχνικό το οριστικό "διαζύγιο".

Ο πρόεδρος των "κιτρίνων" ευχαρίστησε τον Σούλη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του, ξεκαθαρίζοντάς του παράλληλα πως η αιτία για την αλλαγή είναι πως η διοίκηση έχει διαφορετικό πλάνο για την ομάδα.

" Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, δεν είσαι στα σχέδια μας, έχουμε άλλο πλάνο για την ομάδα. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία", ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λόγια του Ηλιάδη στο τηλεφώνημα που έκανε το πρωί στον Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πειραιώτης προπονητής που όλες αυτές τις ημέρες τηρούσε στάση αναμονής έδειχνε να εκπλήσσεται από την απόφαση του νέου προέδρου της ΠΑΕ αν και λίγο πολύ την ανέμενε δεδομένης και της καθυστέρησης που είχε παρουσιαστεί από την συνάντηση που είχανε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι ο Παπαδόπουλος έχει δώσει ήδη την έκθεση του στην νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, από την συνάντηση που είχε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Πλέον και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διάδοχος του στον πάγκο του Άρη ενδέχεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, και είναι λίγο πολύ γνωστός με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ