ΑΡΗΣ

Παραίτηση Ζουμπουρίδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ /  ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΣΚΟΡΔΑΣ - ΖΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ /  ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΣΚΟΡΔΑΣ - ΖΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ MOTIONTEAM

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης με επιστολή του στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη ενημέρωσε για την απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του.

Με επιστολή του στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης ενημέρωσε για την απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις καθώς ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Άγγελος Γρόλλιος το βράδυ του Σαββάτου μετά το 0-0 με τον Πανθρακικό άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα η επιστολή του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη ήταν η ακόλουθη:

" Κ. Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Σύλλογο δεν αρμόζει στην Ιστορία του και δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά που εδώ και 99 χρόνια πρεσβεύει.

Η απόφαση μου είναι οριστική και αμετάκλητη.

Με τιμή,

Ζουμπουρίδης Παναγιώτης"

Κατά τα άλλα στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά τον Λάζαρο Πολατιάν. Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννενα και Πανθρακικός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το 50-50.

Για αυτό και ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής που στην ΠΑΕ Άρης έχει θέση συμβούλου επί του αγωνιστικού σε συνδυασμό με το κομμάτι που αφορά τις σχέσεις με την ΕΠΟ και τη διαιτησία δεν αποκλείεται να κληθεί να λύσει την συνεργασία του.

Όπως και να έχει το μέλλον του Πολατιάν στην ΠΑΕ Άρης είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα το βράδυ είτε θετικά είτε αρνητικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ