ΑΡΗΣ

Παπαστεριανός: "Μόνο νίκη με Βέροια"

Παπαστεριανός: "Μόνο νίκη με Βέροια"

Ο Μανόλης Παπαστεριανός πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής από τον πρόεδρο του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Άρη Γιάννη Βένο, αφιερώνοντάς το σε όλα την ομάδα και έδωσε σύνθημα νίκης επί της Βέροιας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Άρη, Γιάννης Βένος, έδωσε στον Μανόλη Παπαστεριανό το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής.

Ο μέσος του Άρη στις δηλώσεις του αφιέρωσε το γκολ που είχε σημειώσει την περασμένη Δευτέρα επί του Ολυμπιακού κάνοντας το 1-0 στο τελικό 2-2 σε όλη την ομάδα του έδωσε σύνθημα νίκης την Δευτέρα επί της Βέροιας.

Η βράβευση του μέσου του Άρη έγινε στο ARIS MEGASTORE με τον Γιάννη Βένο να δήλωσε αφού έδωσε το βραβείο στον Μανόλη Παπαστεριανό πως: " Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη, δίκαια επιλέχθηκε το καλύτερο γκολ. Ήταν μια όμορφη εκτέλεση, αλλά και προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Εύχομαι να πετύχει κι άλλα γκολ".

Κι όσο για τον μέσο του Άρη τόνισε για την φάση του γκολ πως: " Αν μπορούσα θα έμπαινα και εγώ και με τα χέρια στα δίχτυα για να βάλω γκολ. Αυτό το γκολ είναι όλης της ομάδας και όχι μόνο δικό μου", και κατέληξε: " Τώρα το σημαντικό είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε τη Βέροια. Μόνο νίκη υπάρχει".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση του Άρη περιλάμβανε ασκήσεις με την μπάλα και τελειώματα φάσεων με τον Κώστα Καζναφέρη για μία ακόμη μέρα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στο παιχνίδι της Δευτέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την Βέροια να παραμένει αμφίβολη.

Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Αγκάνθο και Οικονομόπουλος, το νέο πρόβλημα είχε να κάνει με τον Ρούμπεν Πουλίδο που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και έκανε μία θεραπεία, ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε και ο Γκέσιος μετά από μία σύγκρουσή του με τον Ασλανίδη.

Κι όσο για την αυριανή προπόνηση του Άρη θα γίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου το τεχνικό δίδυμο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή ουσιαστικά θα δείξει την ενδεκάδα για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Βέροια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ