ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν πεθάναμε"

Παπαδόπουλος: "Δεν πεθάναμε"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στην επιστροφή του στις προπονήσεις του Άρη επιδίωξε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στην επιστροφή του στις προπονήσεις του Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος επιδίωξε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κάτι που κρίθηκε σκόπιμο και απαραίτητο από την εικόνα που αντίκρισε στα πρόσωπά τους. Σε ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι η ψυχολογία τους δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο στα πλαίσια της μάχης της παραμονής.

" Είμαστε στον Άρη και αντιπροσωπεύουμε ένα τεράστιο λαό από πίσω μας κι αυτό το είδαμε το Σάββατο και το έχετε δει πολλές φορές. Ο κόσμος αυτός υποφέρει και πρέπει να το αισθανθούμε.

Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Δεν πεθάναμε και θα πάμε να πολεμήσουμε στο Περιστέρι. Αν κάποιος δεν αντέχει να το πει", ήταν οι πρώτες κουβέντες του Παπαδόπουλου λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου.

Δεν έμεινε όμως εκεί και πρόσθεσε: " Ξέρω πως είναι δύσκολα, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να το κυνηγήσουμε κι έτσι θα γίνει", για να ακολουθήσει η προπόνηση.

Σε αυτήν στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχανε τόσο ο Ανδρέας Τάτος όσο και ο Γιάννης Γιαννιώτας, οι οποίοι το προηγούμενο 24ώρο ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Από εκεί και μετά, οι Νίκος Ψυχογιός, Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης για μια ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει και πάλι μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Τέλος μεθαύριο Πέμπτη θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης για την κίτρινη κάρτα που χρεώθηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο στο φύλλο αγώνα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πανθρακικό χωρίς να την δει ποτέ.

Μία κίτρινη κάρτα που είναι η δέκατη για τον Ισπανό επιθετικό του Άρη με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο από τα επόμενα τρία τελευταία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης ευελπιστούν πως μέσω του βίντεο θα σβηστεί η κίτρινη κάρτα.

Κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή ο Αγκάνθο δεν θα χάσει δύο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του Άρη με τον Ισπανό επιθετικό να είναι σίγουρα παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ