ΑΡΗΣ

Ουντότζι: "Χαρούμενος στον Άρη"

Ουντότζι: "Χαρούμενος στον Άρη"

Ο Σαλόζε Ουντότζι είχε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Μπότεφ Βράτσα να πάρει μία γεύση της νέας του ομάδας του Άρη και μετά την λήξη του δήλωσε χαρούμενος για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σαλόζε Ουντότζι μετά την λήξη του φιλικού του Άρη με την Μπότεφ Βράτσα δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Νιγηριανός παρακολούθησε ένα μέρος του δευτέρου ημιχρόνου του, είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Δημήτρη Μούτα που είχανε συνεργαστεί πέρσι στον Πλατανιά Χανίων μαζί με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Οι τρεις τους είχανε την ευκαιρία να τα πούνε και στο ξενοδοχείο της αποστολής με τον Ουντότζι να επέστρεψε στην Σόφια και αύριο να είναι να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για την δήλωση που αρκέστηκε να κάνει μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του Άρη με την Μπότεφ Βράτσα ήταν: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Μόλις επιστρέψουμε Θεσσαλονίκη και υπογράψω το συμβόλαιό μου θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε και πολλά περισσότερα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ