ΑΡΗΣ

Οριστικοποιείται του Αγκάνθο

Οριστικοποιείται του Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Αλκαράθ θα γνωρίζει οριστικά αύριο αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Νταβίντ Αγκάνθο για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και αύριο θα κριθεί οριστικά η παρουσία στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός επιθετικός του Άρη ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο γόνατό του με τον Λούκας Αλκαράθ να κινείται σε ρυθμούς εύρεσης του αντικαταστάτη του στην βασική ενδεκάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού του Άρη περιλάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι του 2013.

Μοναδικός απών ήταν ο Αγκάνθο που ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο γόνατό του με τις πιθανότητες να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Αλκαράθ για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι λιγοστές.

Ωστόσο τα πάντα για την παρουσία του Ισπανού επιθετικού θα κριθούν στην αυριανή πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εφόσον δεν καταφέρει να μπει στο πρόγραμμα, τότε το ιατρικό επιτελείο του Άρη θα ανάψει οριστικά «κόκκινο» για την συμμετοχή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ