ΑΡΗΣ

Οριστικά στην Ελευθερούπολη

Οριστικά στην Ελευθερούπολη
Άρης - Εθνικός Αγιονερίου 3-1 INTIME SPORTS

Το σίριαλ του ορισμού της έδρας για το παιχνίδι μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Άρη έλαβε τέλος και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ελευθερούπολης.

Στο γήπεδο της Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Άρη βάζοντας τέλος στο σίριαλ του ορισμού της έδρας του.

Η γενική αστυνομική διεύθυνση περιοχής έδωσε τελικά το «πράσινο φως» για το γήπεδο της Ελευθερούπολης για την προσεχή Δευτέρα (10/11) στις 15:00 και ακολούθησε η ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι εκείνο το σημείο ότι είχανε απορριφθεί για διαφορετικούς λόγους δύο άλλες υποψήφιες έδρες. Το γήπεδο της Χρυσούπολης και το "Ανθή Καραγιάννη" στην Καβάλα που μπορεί να είχανε πάρει το οκ από την αστυνομική διεύθυνση ωστόσο οι δήμοι των δύο περιοχών αρνήθηκαν την παραχώρηση τους.

Ειδικά στην περίπτωση του "Ανθή Καραγιάννη" η άρνηση της Δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, έγινε το πρωί μετά από συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες της.

Μία άρνηση που έγινε λόγω της επανασποράς του χλοοτάπητα, τονίζοντας πως κι ένας δεύτερος αγώνας μέσα σε 24 ώρες (την Κυριακή αγωνίζεται εντός έδρας η Καβάλα) θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ