ΑΡΗΣ

Όλα ανοιχτά με Κάμπος

Όλα ανοιχτά με Κάμπος

Ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Άρη για τον λόγο ότι δεν μπορεί να ξανακάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το μέλλοντου Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ερωτηματικό για τον λόγο ότι δεν μπορεί να ξανακάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ουσιαστικά η παραμονή του Βραζιλιάνου τεχνικού φαίνεται να κρέμεται από μία κλωστή, μετά τα όσα προέκυψαν το τελευταίο 24ωρο. Και πιο συγκεκριμένα από το 5' του παιχνιδιού της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καβάλα.

Βάσει των κανονισμών όπως τονίζει και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βαγγέλης Γραμμένος δεν επιτρέπεται προπονητής εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάθεται στον πάγκο ερασιτεχνικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι χθες ο Άρης στα προηγούμενα δέκα παιχνίδια επί της παρουσίας του Κάμπος δήλωνε πρώτο προπονητή είτε τον Γιάννη Τοπαλίδη, είτε τον Δημήτρη Σίτσα.

Κι όσο για τον Βραζιλιάνο προπονητή δηλώνονταν ως διερμηνέας και ήταν στον πάγκο. Ήδη όμως στην Αλκμήνης δεν το κρύβουν ότι εξετάζουν όλα τα δεδομένα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από 14 χρόνια παρουσίας του στον Άρη ο Άντι Ρένια αποτέλεσε εντελώς ξαφνικά παρελθόν το πρωί της Δευτέρας.

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άντι Ρένια και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

O Ρένια αγωνιζόταν ως ξένος ποδοσφαιριστής στον Άρη, αν και είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες ενέργειες για να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Εν τω μεταξύ και παράλληλα με το θέμα Κάμπος εντείνονται οι προσπάθειες της διοίκησης ώστε να κλείσει αυτή την εβδομάδα η απόκτηση επιθετικού. Κάτι που φάνηκε αναγκαίο για μια ακόμη φορά στο χθεσινό παιχνίδι με την Καβάλα.

Ο Γκαέλ Νλουντούλου που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης μπορεί να προσφέρει λύσεις στην επίθεση αλλά ούτε αυτός είναι ο κλασικός επιθετικός αφού μπορεί να κινηθεί και στα δυο άκρα της επίθεσης.

Ακόμη δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση απόκτησης και ενός πιο επιθετικογενούς αριστερού μπακ από τον Νίκο Λιόλιο όπως ακριβώς έγινε για τη δεξιά πλευρά με την απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη.

Τέλος στην περίπτωση που τεθεί θέμα μη συνέχισης της καριέρας του από τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή για μία ακόμη φορά μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει απόκτησης και ενός τερματοφύλακα.

Ένας από αυτούς που έχουνε προταθεί και εξετάζεται από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι του 38χρονου έμπειρου Δημήτρη Ρίζου ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τα Χανιά. Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ