ΑΡΗΣ

Οι 2+2 προσφυγές και ο Γιαννιώτας

Οι 2+2 προσφυγές και ο Γιαννιώτας
INTIME SPORTS

Το τέλος του Μάη και το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε κατάσταση εγρήγορσης για τα ανοιχτά της μέτωπα που αφορούν προσφυγές και εξασφάλιση αδειοδότησης.

Η έναρξη της εβδομάδας θα βρει την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αντιμέτωπη με δύο προσφυγές που είναι προς εκδίκαση αλλά και αποτροπή άλλων δύο προς μη εκ νέου ενεργοποίησής τους.

Συγκεκριμένα για αύριο είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούνε οι προσφυγές των Μιχάλη Σηφάκη και Πάπα Καλίφα Σανκαρέ και απομένει να φανεί αν θα ενεργοποιηθούνε εκ νέου αυτές των Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο.

Το πιθανότερο σενάριο στις προσφυγές των Σηφάκη και Σανκαρέ είναι η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης να ζητήσει και να πάρει αναβολή που θα είναι για δύο εβδομάδες αφού την επόμενη Δευτέρα είναι η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Όσο για την ενεργοποίηση ή όχι αυτών των Φατί και Ντίκο είναι κάτι που θα εξαρτηθεί αν ακόμη και αύριο το πρωί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καταβάλει το ποσό που είχε συμφωνηθεί την περασμένη Τρίτη όταν και αποσύρθηκαν.

Μία απόσυρση που ισοδυναμούσε με την αντιμετώπιση του ενός εκ των δύο μεγάλων πονοκεφάλων που είχε να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης στο θέμα του φακέλου της και της εξασφάλισης της αδειοδότησης μετά την αρχική του απόρριψη στην νέα του εξέταση.

Τη φορά αυτή από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Όσο για τον άλλο πονοκέφαλο της ΠΑΕ Άρης αφορά το πλάνο βιωσιμότητάς της.

Εν τω μεταξύ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει το πώς ακριβώς έχει η φημολογία που φέρνει τον Γιάννη Γιαννιώτα να οδεύει στον Ολυμπιακό όπου μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο η διάψευση από πλευράς του 18χρονου διεθνή μέσου.

"Δεν έχω υπογράψει πουθενά, δεν γνωρίζω τίποτα", είναι η απάντηση του Γιαννιώτα σε όσους τον ρωτάνε τις τελευταίες ώρες, εντοπίζοντάς τον στην Δανία όπου βρίσκεται με την Εθνική Νέων, για το αν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννιώτας θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2014, στο οποίο πάντως υπάρχει ρήτρα με το ποσό των 200.000 ευρώ για οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Ρήτρα που είναι μικρότερη στο συμβόλαιο του Γιώργου Κατίδη, όπου αναγράφεται το ποσό των 100.000 ευρώ, με τον διεθνή μέσο όπως αποτελεί κοινό μυστικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Έβερτον.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι δύο σκάουτερ της -ένας Άγγλος και ένας Δανός- τον έχουν παρακολουθήσει στα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής Νέων στην Δανία και θα το κάνουνε κόντρα στην οικοδέσποινα με φόντο την πρόκριση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ