ΑΡΗΣ

Οι δύο, ο Σηφάκης και ο Σανκαρέ

Οι δύο, ο Σηφάκης και ο Σανκαρέ
Σηφάκης INTIME SPORTS

Ιδιαίτερο οικονομικό ενδιαφέρον έχει το επόμενο τριήμερο για την ΠΑΕ Άρης όσον αφορά τις υποθέσεις των Φατί και Ντίκο αλλά και τις προσφυγές των Σηφάκη και Σανκαρέ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καλείται μέσα στο Σαββατοκύριακο να δώσει λύσεις στις υποθέσεις των Φατί και Ντίκο ενώ για την Δευτέρα έχουνε προγραμματιστεί η εκδίκαση των προσφυγών των Σηφάκη και Σανκαρέ.

Τέσσερα μέτωπα που συνεχίζουνε παραμένουνε ανοιχτά με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να καλείται να αποτρέψει την Δευτέρα την εκ νέου ενεργοποίηση των προσφυγών των Φατί και Ντίκο.

Δύο προσφυγές που είχανε αποσυρθεί από την Δευτέρα και τυπικά μία μέρα μετά – την Τρίτη – στην συνάντηση που είχε γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ των εκπροσώπων των Φατί και Ντίκο.

Σε μία συνάντηση όπου ουσιαστικά είχε συμφωνηθεί να γίνει το αργότερο στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου η καταβολή ενός μικρού ποσού για την απόσυρση των προσφυγών τους που αποτελούσε και εμπόδιο όσον αφορά την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Κάτι όμως που μέχρι σήμερα δεν έγινε και πλέον υπάρχει ο κίνδυνος Φατί και Ντίκο την Δευτέρα να ενεργοποιήσουνε εκ νέου τις προσφυγές τους που θα εκδικαστούνε στις νέες ημερομηνίες που θα οριστούνε.

Σε μία μέρα όπου υπάρχει και η εκδίκαση της προσφυγής τόσο του Σηφάκη όσο και του Σανκαρέ όπου το πιθανότερο σενάριο είναι η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης να ζητήσει αναβολή σίγουρα για αυτή του διεθνή τερματοφύλακα.

Και στις δύο περιπτώσεις όπως τονίζεται δια των εκπροσώπων τους για να αποσύρουνε τις προσφυγές τους αρκεί να τους καταβληθούνε τα δεδουλευμένα τους. Στον Σηφάκη 188.000 ευρώ και στον Σανκαρέ περίπου 170.000 ευρώ.

Όσο για τα συνολικά ποσά που διεκδικούνε είναι ο Σηφάκης 988.000 ευρώ και ο Σανκαρέ 1.400.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου της σχετικής ρήτρας «προστατευόμενης περιόδου», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή και ο Χαβιέ Ουμπίντες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ