ΑΡΗΣ

Ο γνώριμος Ουντότζι

Ο γνώριμος Ουντότζι
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι επόμενο να κινηθεί σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά για την ενίσχυση του φετινού Άρη με τον Σαλόζε Ουντότζι να είναι μεταξύ αυτών

Ο Σαλόζε Ουντότζι από την στιγμή που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο βρέθηκε στην λίστα του τεχνικού του Άρη Γιάννη Χατζηνικολάου.

Κι όχι άδικα καθώς ο Σερραίος τεχνικός του Άρη τον είχε επιλέξει το περασμένο καλοκαίρι όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά Χανίων.

Ο Νιγηριανός Ουντότζι μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης και δεδομένης της εκτίμησης του Χατζηνικολάου στο πρόσωπό του αλλά και της εμπειρίας του από την ελληνική Super League έχοντας αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες.

Πάντα μάλιστα με γεμάτες αγωνιστικές περιόδους και πιο συγκεκριμένα σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά Χανίων και Ατρόμητο. Ειδικά την περσινή αγωνιστικέ σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League. Τα 17 με τον Πλατανιά και τα 11 με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση απόκτησής του από την ΠΑΕ Άρης.

Από εκεί και πέρα κι ενώ η απόκτηση του Μιχάλη Κύργια φαντάζει καθαρά τυπικής διαδικασίας ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης δείχνει να απασχολεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Μιχάλη Μανιά.

Τον πρώτο της σκόρερ αλλά και του τελευταίου πρωταθλήματος της Football League με 19 γκολ που βρίσκεται στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων της Super League από την στιγμή που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλων Σμύρνης.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Κατίδης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Νοβάρα που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της γειτονικής χώρας. Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τότε η ΠΑΕ Άρης μπορεί να ωφεληθεί με ένα ποσό που θα φτάνει περίπου τις 350.000 ευρώ ως τροφεία εκπαίδευσης του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως ήδη η ΠΑΕ Άρης έχει εισπράξει από την ΠΑΕ ΑΕΚ 100.000 ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσης του Κατίδη εντός συνόρων μετά από την μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ