ΑΡΗΣ

Ο Άρης δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Άρης με επιστολή της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε θετικά στο αίτημα για παραχώρηση του 5% των εισιτηρίων στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πλέον το μπαλάκι περνάει στην αστυνομία.

Στην αστυνομία πέρασε πλέον το μπαλάκι μετά την θετική απάντηση της ΠΑΕ Άρης με επιστολή της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αίτημα για παραχώρηση του 5% των εισιτηρίων στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Πλέον τα πάντα θα κριθούν την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη στο τι θα αποφασίσει η αστυνομία στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης για το ποια εικόνα θα έχουνε οι κερκίδες και στα δύο παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης είχε αποστείλει την Δευτέρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αίτημα ζητώντας το 5% των εισιτηρίων που αντιστοιχεί στο ποσοστό που δικαιούται βάσει κανονισμών ο φιλοξενούμενος σε οποιαδήποτε έδρα για το ντέρμπι της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε απαντήσει θετικά με την προϋπόθεση να έχει το αντίστοιχο ποσοστό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο παιχνίδι του Β΄ γύρου σε ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ