ΑΡΗΣ

Ο Άρης... δείχνει τον δρόμο στον Ολυμπιακό

ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΡΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Άρης πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς είχε νικήσει με 1-0)την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Κλ. Βικελίδης" για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (VIDEO)

Ο Άρης τη νέα σεζόν θα παίζει στη Γ' Εθνική. Και όμως, πριν τέσσερα χρόνια έπαιζε με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη νικούσε δυο φορές για τους ομίλους του Europa League. Ναι, την περσινή φιναλίστ του Champions League.

Μάλιστα, σαν σήμερα το 2010 (16/9) η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επικρατούσε με 1-0 στο κατάμεστο "Κλ. Βικελίδης" χάρη σε γκολ του Φρανθίσκο Χαβίτο στο 59' με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Λίγους μήνες μετά, ο Άρης νίκησε την Ατλέτικο και στην "Βιθέντε Καλντερόν" (2-3), αφήνοντάς την τρίτη στο γκρουπ και εκτός συνέχειας, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγήκε δεύτερη με δέκα βαθμούς, δυο λιγότερους από τη Λεβερκούζεν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης: Σηφάκης, Μισέλ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Μενδρινός, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο, Κόκε, Ρουίς (92' Κασναφέρης).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Αντόνιο Λόπεθ, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Ραούλ Γκαρθία (46' Ντιέγκο), Καμάτσο (77' Μάριο Σουάρεθ), Σιμάο, Τιάγκο, Μέριδα (60' Ρέγες), Φορλάν.

Ιδού το βίντεο:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ