ΑΡΗΣ

Ο Αγκάνθο και η εναλλακτική λύση

Protagonistas:  AGANZO, VICTOR PEREZ
Descripción foto: 
Estadio: JOSE RICO PEREZ
Partido: HERCULES C.F. -  REAL VALLADOLID
Categoría:  liga ADELANTE
Αγκάνθο PROTAGONISTAS: AGANZO, VICTOR PEREZ DESCRIPCION FOTO: ESTADIO: JOSE RICO PEREZ PARTIDO: HERCULES C.F. - REAL VALLADOLID CATEGORIA: LIGA ADELANTE

Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί οριστικά αν τελικά ο Νταβίντ Αγκάνθο θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ή θα γίνει κίνηση για την εναλλακτική λύση επιθετικού που ήδη συζητείται.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουνε αν τελικά ο Νταβίντ Αγκάνθο θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη κι αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει κίνηση για την εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της επίθεσης.

Μία λύση που δεν έχει να κάνει με ένα από τα ονόματα που έχουνε προταθεί αλλά ήδη έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση με τον 31χρονο επιθετικό να αποτελεί ρυθμιστή των εξελίξεων.

Ο Αγκάνθο ήταν πολύ πιθανό να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη με βασικό σκοπό να περάσει βασικά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν σε αυτές δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα να υπέγραφε το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός μπορεί να ήταν εξ αρχής θετικός να έρθει στην Θεσσαλονίκη αλλά από χθες τις τελευταίες ώρες φαίνεται να προκύπτουνε τα πρώτα σύννεφα.

Ο Αγκάνθο πέρσι αγωνίστηκε στην Χέρκουλες έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ νωρίτερα για μία τριετία ήταν στην Ράγιο Βαγεκάνο έχοντας 28 γκολ σε 72 συμμετοχές.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε 4 φορές πετυχαίνοντας και 1 γκολ την περίοδο 1999-2000 και ακολούθως φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Εξτρεμαδούρα, Εσπανιόλ, Βαγιαδολίδ, Σανταντέρ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αλαβές.

Κατά τα άλλα μετά από την συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για τετραετή διακανονισμό με τον Νάτσο Γκαρσία σειρά αναμένεται να πάρουνε οι Σάκης Πρίττας και Νίκος Λαζαρίδης για την επίτευξη διακανονισμών και αποφυγής κατάθεσης προσφυγών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ