ΑΡΗΣ

Ο Ελευθερόπουλος έτοιμος να αναλάβει τον Άρη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ελευθερόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι τελικά ο διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη σίγουρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με στόχο του την επίτευξη της ανόδου στη Super League.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν εξ αρχής το Νο1 φαβορί στην κούρσα της διαδοχής του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη και τελικώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Κι αυτό γιατί ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί τον εκλεκτό του προέδρου της Θόδωρου Καρυπίδη και στη διάρκεια του Σαββάτου (25/02) είναι να γίνουνε οι τελικές συζητήσεις.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη στο φινάλε του Α΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League το 0-0 στη Σπάρτη στα πλαίσια της 17 αγωνιστικής το απόγευμα της Τετάρτης (22/02), αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον "Αλενατόρε". Μία μέρα ουσιαστικά μετά στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έπεσαν οι τίτλοι τέλους και χρειάστηκε μία ακόμη ώστε να επισημοποιηθεί με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πλέον η επόμενη μέρα θα συνδυαστεί με μία ακόμη ανακοίνωση. Τη φορά αυτή του διαδόχου του Νίκου Αναστόπουλου. Αυτή που θα αναφέρει το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και που πιάνοντας δουλειά θα κληθεί να βγάλει σε πέρας την αποστολή του. Την επίτευξη της ανόδου του Άρη στη Super League και επιστροφής του σε αυτήν. Κάτι που για να γίνει θα πρέπει να καλυφθούν οι 8 βαθμοί από τις δύο προνομιούχες θέσεις όπου βρίσκονται οι Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Ο Ελευθερόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή η Νο1 επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ Άρης που τον γνώριζε και από την περσινή τους συνεργασία. Αυτή στη Βέροια. Πλέον μία εβδομάδα μετά το πέρας της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεργαστούν και πάλι. Σε μία αγωνιστική περίοδο μάλιστα όπου είχανε τεθεί αντιμέτωποι στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με το τελικό σκορ να ήταν το ισόπαλο 3-3.

Στο διάστημα που προηγήθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης εκτός του ονόματος του «Ελέ» για διάδοχος του Αναστόπουλου το άλλο όνομα που απασχόλησε ήταν αυτό του Τραϊανού Δέλλα. Του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ στη Super League. Μάλιστα στην "Ένωση" ο "Τράι" είχε υπό τις οδηγίες του τον Ραφίκ Τζεμπούρ ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη στο ξεκίνημα της καριέρας του (1993-1997).

Ο Ελευθερόπουλος ωστόσο φαντάζει αδύνατο να κάνει το ντεμπούτο του στη τεχνική ηγεσία του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την πρεμιέρα του Β’ γύρου της Stoiximan.gr Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Επίσης το πιθανότερο είναι άμεσος συνεργάτης του να είναι ο γνώριμός του από τις προηγούμενες προπονητικές του θητείες ο Στέλιος Βενετίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ