ΑΡΗΣ

Ναυάγησε του Κόκε

Ναυάγησε του Κόκε
INTIME SPORTS

Δεν θα γίνει η μεταγραφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη, όπως τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρίνων" Γιάννης Κόντης.

Ο Σέρχιο Κόκε δεν θα επιστρέψει τελικά για δεύτερη φορά την καριέρα του στον Άρη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Κόντης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρίνων" τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν θα γίνει η μεταγραφή του Ισπανού, καθώς κάποιοι ψάχνουν τρόπους διχόνοιας.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο θέμα Κόκε είπε: " Διαβάζω παντού ότι τρέχει να προλάβει το χρόνο ο Άρης. Οι μεταγραφές δεν γίνονται με βάση αυτά που γράφονται αλλά με βάση των αναγκών της ομάδας και τα θέλω της διοίκησης.

Μπορούμε να γράψουμε τον οποιοδήποτε στην ομάδα και να του βγάλουμε δελτίο όταν θα έχουμε ενημερότητα. Μπορώ να πω στον κόσμο ότι ο Κόκε έδειξε τεράστια διάθεση να παίξει στον Άρη αλλά υπάρχουν και άλλα δεδομένα".

Γυρνώντας δε τον χρόνο μία εβδομάδα πίσω στο γιατί ο Κόκε δεν είχε συμφωνήσει με την Λέγκια Βαρσοβίας είπε: " Την συμφωνία με τη Λέγκια την χάλασε ο ίδιος για να επαναδιαπραγματευθεί με τον Άρη. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν επέτρεψαν να έρθει αλλά δεν μπορούμε να τα πούμε όλα".

Για τον αν θα πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου ήταν κατηγορηματικός πως: " Όχι, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι καλύτερα να το δούμε με ηρεμία το καλοκαίρι. Αν η ομάδα δείχνει το πρόσωπο που δείχνει τώρα, όχι μόνο θα μπούμε στα play offs αλλά θα πάμε και καλύτερα από ότι περιμέναμε".

Όσο για το θέμα Κόκε το πιθανότερο είναι να επανέλθει το καλοκαίρι όταν και φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα των επιταγών. Σχετικά δε για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό να παρέμενε στις απαιτήσεις προ δεκαημέρου παρά το γεγονός ότι από τότε ο Άρης είχε δώσει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πως όμως σχολίασε ο Κόκε την μη επίτευξη της επιστροφής του στον Άρη και πάλι μετά τα μέσα του περασμένου Απρίλη; Ο Ισπανός αναφερόμενος στα αγγλικά στην σελίδα του στο Facebook τόνισε: " Θα είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή. Τώρα δεν είναι δυνατό να συμβεί, αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούμε και οι δύο πλευρές, ώστε ο Κόκε να παίξει στον Άρη.

Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών το πίστευα, ρίσκαρα και την καριέρα του, αλλά το έκανα για την αγάπη μου. Τέλος πάντων, δεν θέλω να ξανακλάψω... Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα, θα την υποστηρίζω σαν να έπαιζα κι εγώ σ΄ αυτήν. Και θα σας δω όλους όσο πιο σύντομα γίνεται".

Τέλος για το ζήτημα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης ο Γιάννης Κόντης υποστήριξε: " Είμαστε στην λιγότερο χειρότερη κατάσταση από άλλες ομάδες. Σε εμάς δεν έχει επιβληθεί καμία σύσταση για να μην κάνουμε μεταγραφές. Μόνοι μας προσπαθούμε να συμμαζέψουμε την κατάσταση και νομίζω ότι θα δείξει η φετινή χρονιά τι θα συμβεί τελικά.

Υπάρχει οικονομική δυσκολία. Είναι δύσκολο για τον κόσμο να βοηθάει στον βαθμό που θέλουμε και σίγουρα υπάρχει διέξοδος να μπουν χρήματα με άλλους τρόπους. Η αδειοδότηση θα έχει διαφοροποίηση φέτος. Όσοι είναι να βγουν Ευρώπη, δεν θα βγαίνουν αν δεν υπάρχει άδεια. Εμείς πάντως δεν είμαστε σε αυτούς που ανησυχούν. Άλλοι είναι αυτοί που ανησυχούν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ