ΑΡΗΣ

Μπουζάνης: "Τιμή για μένα ο Άρης"

Μπουζάνης: "Τιμή για μένα ο Άρης"
Μπουζάνης

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ο ομογενής τερματοφύλακας Ντιν Μπουζάνης βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής με την υπόλοιπη αποστολή στο Πράβετς της Βουλγαρίας

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Ντιν Μπουζάνης.

Ο 23χρονος ομογενής τερματοφύλακας ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου είχε στείλει υπογεγραμμένο από την Αγγλία το συμβόλαιό του πρόκειται το πρωί να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Τον Μπουζάνης παρέλαβαν από το αεροδρόμιο της Σόφιας για λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης οι Κώστας Ευθυμιάδης και Δημήτρης Μούτας από όπου και στον οδήγησαν στο Πράβετς και το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της νέας του ομάδας.

Ο Μπουζάνης στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης χαρακτήρισε τον Άρη μεγάλο Σύλλογο και τόνισε ότι είναι τιμή που θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας.

«Είναι τιμή για μένα που θα αγωνίζομαι στον Άρη. Έχω το προνόμιο να έρθω στην χώρα καταγωγής της οικογένειάς μου και για να παίξω σ' έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο, ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και δεν βλέπω κανέναν λόγο που να μην μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο.

Νιώθω έτοιμος, θα δουλέψω σκληρά και θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια»

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ