ΑΡΗΣ

Μπόνους σε Πουλίδο

Μπόνους σε Πουλίδο
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ο Ρούμπεν Πουλίδο είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, και επιβραβεύτηκε για την περσινή του προσφορά.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, είχε ο Ρούμπεν Πουλίδο μία μέρα μετά από την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και επιβραβεύτηκε για την περσινή του προσφορά.

Παράλληλα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε την πρώτη του προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου και αύριο θα περάσει από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση μεταξύ Ηλιάδη και Πουλίδο συμφωνήθηκε να δοθούν έξτρα «μπόνους» στον έμπειρο αμυντικό σε μια κίνηση επιβράβευσης για την περσινή του προσφορά και συνάμα επιπλέον κινήτρων για την νέα χρονιά.

Ο Πουλίδο μετά την συνάντηση εμφανώς ικανοποιημένος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: " Είμαι χαρούμενος για την συνάντηση που είχα με τον κ. Ηλιάδη.Στη διάρκειά της συζητήσαμε αρκετά πράγματα. Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, ο οποίος αξιολόγησε τις δυνατότητές μου και με έκανε να νιώσω ακόμη πιο χρήσιμος για την ομάδα".

Εν τω μεταξύ στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι οι Μανώλης Παπαστεριανός και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που αποτελούνε παρελθόν να μην καταθέσουνε προσφυγή για τις περίπου 400.000 ευρώ που έχουνε λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ