ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Να υπερβάλλουμε"

Μιχαλήτσος: "Να υπερβάλλουμε"
INTIME SPORTS

Ως μία πρόκληση για την ομάδα του Άρη χαρακτήρισε το αυριανό πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των 32 του Europa League ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μιχαλήτσος στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως το μυαλό του ιδίου μπορεί να βρίσκεται και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου αλλά προέχει η αυριανή μάχη στο απόρθητο κάστρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κι όσο για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο Κροάτης επιθετικός του Άρη σημείωσε πως ο κόσμος της ομάδας αξίζει ειδικά με την παρουσία του στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» να βλέπει την ομάδα του να φεύγει πάντα νικήτρια.

"Και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας αλλά και να αντιμετωπίσουμε μία πρόκληση όπως είναι το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Μία ομάδα που απέκτησε τον Τουρέ από την Μπαρτσελόνα ενώ ο τέταρτός της επιθετικός αγωνίζεται βασικός στην Ρεάλ Μαδρίτης. Για αυτό και αποτελεί μία πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μιχαλήτσου.

Για το αν τίθεται θέμα κούρασης είπε: "Χθες κάναμε ένα χαλάρωμα ενώ και σήμερα πρόκειται να κάνουμε μία μικρής διάρκειας προπόνηση λόγω της κούρασης που υπάρχει. Για αυτό και θα έχω μία συζήτηση με όλους στο ξενοδοχείο για το ποιοι είναι σε θέση να δώσουν το καλύτερο που μπορούνε".

Για το αν υπάρχει φόβος σημείωσε: "Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μία ομάδα μεγάλης αξίας. Με φόβο δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Για αυτό και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό όπως έχουμε κάνει σε όλα μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι αλλά είναι μία ομάδα που μπορεί να αλλάξει όλη την ενδεκάδα της".

Για το αν στο μυαλό του υπάρχει και το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ατρόμητο υποστήριξε: "Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπορώ να το σκέφτομαι μόνο εγώ αφού διαφορετικά αν το κάνουνε και οι παίκτες μας δεν θα ανταποκριθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Δεν είναι της στιγμής να μιλάμε για τον Ατρόμητο. Αν μπούμε στην λογική του Ατρομήτου θα είναι δύσκολα για μας".

Κι όσο για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ; Ο Κροάτης επιθετικός του Άρη δήλωσε: "Σίγουρα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά εμείς σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που είμαστε θα προετοιμαστούμε κανονικά για οποιοδήποτε παιχνίδι. Το έχουμε δείξει και στα υπόλοιπα παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Σίγουρα σου δίνει κίνητρο ως παίκτη το ότι θα αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα".

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» είπε: "Ο κόσμος του Άρη αξίζει πολλά αφού σχεδόν κάθε Κυριακή είναι γεμάτο το γήπεδο με μας να είμαστε υποχρεωμένοι να του δίνουμε χαρά με μας να πρέπει να βγαίνουμε νικητές από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Το πόσο έτοιμοι θα είμαστε θα φανεί αύριο τόσο από πλευράς ψυχολογίας και φυσικής κατάστασης όσο και τακτικής".

Στην συνέχεια ακολούθησε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Άρη στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μιχάλης Σηφάκης θα δώσει κανονικά το παρών κάτω από τα δοκάρια στο βασικό σχήμα. Κατά τα άλλα στις κερκίδες εκτός από τους χιλιάδες φιλάθλους τα ομάδας της Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται να δημιουργήσουνε το αδιαχώρητο θα βρίσκονται και 1.000 φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη φθάσει και έχουνε κάνει αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους της πόλης από το μεσημέρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ