ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά"

Μιλίνκοβιτς: "Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά"
INTIME SPORTS

Την ικανοποίησή του για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Που την αφιέρωσε ο προπονητής του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό που μετράει είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Είναι μια σημαντική νίκη γιατί ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου, ενώ την πρώτη μας νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας».

Για το γκολ που δέχτηκε και την ανατροπή: «Πριν το γκολ, είχαμε ευκαιρίες, οι παίκτες μου όμως πάλεψαν. Η ομάδα έδειξε σήμερα χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για την αποβολή του Τσουμάνη: «Μετά την αποβολή έγιναν κάποιες αλλαγές και οι παίκτες μου αντέδρασαν καλά. Ήταν λογικό ο Πανιώνιος να πιέζει και να δώσουμε χώρο. Ευτυχώς σε μια από τις αντεπιθέσεις μας, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το αν η νίκη αποτελεί μια ψυχολογική ένεση: «Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά. Τώρα τα πράγματα για εμάς είναι πιο εύκολα για να πάρουμε μπροστά. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά δεν ήρθε το τέλος. Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, όμως έχουμε και χρόνο να δουλέψουμε. Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα».

Για την κυκλοφορία της μπάλας: «Ο Αρης είχε πρόβλημα στη μεταφορά της μπάλας, άλλα είχαμε και σημαντικές απουσίες στο κέντρο. Αν δεν έλλειπαν οι Τριανταφυλλάκος και ο Παπαδόπουλος, θα είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Οικονομόπουλο και τον Ηρακλή που έπαιξαν».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ