ΑΡΗΣ

Μητρόπουλος στο Sport24.gr: "Έρχομαι στον Άρη"

Μητρόπουλος στο Sport24.gr: "Έρχομαι στον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος συναντήθηκε το απόγευμα με την διοίκηση του Παναιτωλικού όπου ενημερώθηκε για την συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης για τον εξάμηνο δανεισμό και ετοιμάζεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Ο Παύλος Μητρόπουλος θα πρέπει να θεωρείται η πρώτη μεταγραφή του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου μετά και την σύμφωνη γνώμη του Παναιτωλικού για εξάμηνο δανεισμό.

Ο 22χρονος μέσος συναντήθηκε το απόγευμα με την διοίκηση του Αγρινίου όπου ενημερώθηκε και για την δική της συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης και πλέον το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στην Θεσσαλονίκη.

Στην συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ, Παναιτωλικού και Άρη, θα μπει και ο όρος της οψιόν αγοράς του Μητρόπουλου το καλοκαίρι που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Δηλαδή για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 22χρονος μέσος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την διοίκηση του Άρη και τον τότε τεχνικό της Μάκη Κατσαβάκη που είχε προσωπική άποψη από την μεταξύ τους συνεργασία στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως ο Παναιτωλικός δεν ήταν θετικός να προχωρήσει σε δανεισμό του Μητρόπουλου ή την λύση του συμβολαίου του για ομάδα Super League.

Κάτι που δεν ίσχυε εδώ και κάτι παραπάνω από έναν μήνα όπου είχε κάνει ξεκάθαρο στην διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου ότι δεν επιθυμεί να προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου και προπονούταν μόνος του.

Πλέον όμως αυτό δεν θα ισχύει από τα επόμενα 24ωρα όταν και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Λούκας Αλκαράθ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και αναμένεται να παρακολουθήσει και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Μητρόπουλος φανερά ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη τοποθετήθηκε στο Sport24.gr λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης.

Όπως και είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και ευγνώμων που η διοίκηση του Παναιτωλικού από την οποία δεν έχω κανένα παράπονο και μακάρι να ήταν σαν αυτήν όλες οι διοικήσεις με άφησε να διαλέξω εγώ την επόμενή μου ομάδα και με ενημέρωσε και για την συμφωνία της με την διοίκηση του Άρη.

Πλέον την Πέμπτη ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να είμαι στην Θεσσαλονίκη για να τελειώσω και τα τυπικά με τον Άρη και να πιάσω δουλειά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ