ΑΡΗΣ

Μήνυμα στήριξης από Μιλίνκοβιτς

Μήνυμα στήριξης από Μιλίνκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι φανερό ότι ψάχνει τρόπο να βρει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στον Άρη κάνοντας λόγο στους ποδοσφαιριστές του για αμφίδρομη στήριξη.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι φανερό ότι ψάχνει τρόπο να βρει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στον Άρη κάνοντας λόγο στους ποδοσφαιριστές του για αμφίδρομη στήριξη.

Αυτό φάνηκε και από την νέα ομιλία του 45χρονου Σέρβου τεχνικού με αφορμή και την εικόνα στο φιλικό της Τετάρτης με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία και την νέα συνεχόμενη ήττα τη φορά αυτή από ομάδα Γ΄ Εθνικής.

Ο Μιλίνκοβιτς φρόντισε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη τους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους φροντίζοντας να τους ξεκαθαρίσει πως είναι στο πλευρό του και πως θα πρέπει κάτι ανάλογο να κάνουνε και εκείνοι.

" Μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο. Εμείς εσάς και εσείς με την απόδοσή σας θα μας βοηθήσετε για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια μας", και πλέον απομένει να το δει στην πράξη στο νέο φιλικό της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι που ζήτησε με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος και εν όψει της συνέχειας της χρονιάς τη φορά αυτή με αντίπαλο την βουλγάρικη FC Lyubimets 2007.

Σε ένα φιλικό όπου εκτός του τραυματία Τζον Ίμπεχ θα απουσιάσουν οι επίσης τραυματίες Γιάννης Παπαδόπουλος και Νίκος Τσουμάνης από χτυπήματα που δέχθηκαν στη διάρκεια του φιλικού με τον Μακεδονικό το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Τσουμάνης εξετάστηκε χθες από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό, ενώ ο Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο.

Αμφότεροι θα μείνουνε εκτός δράσης για περίπου μία βδομάδα και άρα είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη χθες οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Κώστας Κοτσαρίδης για μια ακόμη μέρα έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ιμπέχ ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και οι Ανδρέας Ηρακλής και Νταβίντ Αγκάνθο περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ