ΑΡΗΣ

Μεταγραφές και ΦΙΦΑ

Μεταγραφές και ΦΙΦΑ
Γιοζάλντε

Φορτσάρει για μεταγραφές ο Άρης που δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμα και δυο παίκτες της Παρασκευή. Απειλούν να προσφύγουν στην ΦΙΦΑ οι κίτρινοι για την υπόθεση Γιαννιώτα.

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων κι αυτός είναι ένας λόγος που το ρόστερ του παρουσιάζεται αποδυναμωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Μετά την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας ωστόσο οι κίτρινοι ετοιμάζονται για να κάνουν 2-3 κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο στο ρόστερ, έτσι ώστε να καλυφθούν και τα όποια κενά υπάρχουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε συζητήσεις με συλλόγους από την Πορτογαλία για τον δανεισμό παικτών, όμως ο επιθετικός της Μπράγκα Γιοζάλντε Γκόμες (24 ετών) και ο παλαιός άσος του Πανιώνιου Σαλίχι.

Από εκεί και πέρα υπήρξε αντίδραση των κίτρινων στις φήμες για επαφή της ΑΕΚ με τον Γιαννιώτα και απειλεί προσφυγής στην ΦΙΦΑ!

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει προ πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Γιαννιώτας έχει κανονικά και εν ισχύ συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η οποιαδήποτε επαφή ή όχληση προς αυτόν από μέλος του διοικητικού συμβουλίου ή συνεργάτη αυτού, πέρα από τους κανόνες ηθικής, αντιτίθεται και στους διεθνείς κανονισμούς της FIFA.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί εκ νέου προσπάθεια προσέγγισης του ποδοσφαιριστή καθ’ αυτόν τον τρόπο, είτε από την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. είτε από τον οποιοδήποτε άλλον, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται για την χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός της προς τους διεθνείς οργανισμούς", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ