ΑΡΗΣ

Μέσα ο Νέρι, έξω ο Κόκε

Μέσα ο Νέρι, έξω ο Κόκε
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Νέρι Καστίγιο όχι όμως και στον Σέρχιο Κόκε εξαιτίας των ενοχλήσεων του Ισπανού στους προσαγωγούς.

Με μία μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα στο AEL FC ARENA με την Λάρισα (27/02, 19:30).


Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μπορεί να είδε με ικανοποίησή του να μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Νέρι Καστίγιο όχι όμως και στον Σέρχιο Κόκε εξαιτίας ενοχλήσεών του στους προσαγωγούς.

Για αυτό και ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή του τον Ισπανό που θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά και από εκείνο της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.


Συγκεκριμένα οι 20 «εκλεκτοί» του Μιχαλήτσου είναι οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Παπαζαχαρίας, Φατί, Μίσελ, Καστίγιο, Ντανίλο, Κασναφέρης και Κατίδης.


Εκτός αποστολής εκτός του τραυματία Κόκε έμειναν οι επίσης τραυματίες Κουλουχέρης και Τσεζνάουσκις, ο άρρωστος Βελλίδης, ο τιμωρημένος Ρονάλντο και οι Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Αραβίδης και Αγγελούδης.


Ο τεχνικός του Άρη πάντως δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 που παρατάσσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης επί της παρουσίας του στην μετά Κούπερ εποχή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουνε αλλαγές.


Σίγουρα όχι κάτω από τα δοκάρια όπου θα είναι ο Σηφάκης αλλά και στα άκρα της άμυνας όπου ο Μίσελ θα είναι στα αριστερά και ο Νέτο στα δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λαζαρίδης και Οριόλ αντί του τιμωρημένου έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες Γκιάρο.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής επίσης δεν θα υπάρχουνε αλλαγές με το δίδυμο να αποτελούνε οι Πρίττας και Φατί όπως και στην θέση του δεξιού χαφ με τον Νέτο να φωνάζει και πάλι παρών όπως και στα αριστερά ο Τόχα. Από εκεί και πέρα όμως σε ελεύθερο ρόλο είναι πιθανό να τοποθετηθεί ο Καστίγιο πίσω από την κορυφή της επίθεσης στην οποία θα είναι ο Τσέζαρεκ αντί του Μπομπαντίγια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ