ΑΡΗΣ

Μένει στον Άρη ο Αγκάνθο

Μένει στον Άρη ο Αγκάνθο

Στον Άρη θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά από την συμφωνία που επήλθε σήμερα.

Τελικά ο Νταβίντ Αγκάνθο θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Άρη μετά την εξέλιξη που επήλθε σήμερα.

Μετά και την χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον εκπρόσωπό του Ισπανού επιθετικού βρέθηκε τελικά το σημείο επαφής ώστε να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία τους.

Με την εξέλιξη αυτή η ΠΑΕ Άρης κάνει πράξη την πρώτη από τις τέσσερις ανανεώσεις που είχε δικαίωμα διατηρώντας στο ρόστερ της τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα της Super League με 9 γκολ.

Στην σημερινή νέα συνάντηση δόθηκαν τα χέρια και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν τηρώντας τους βασικούς όρους της προηγούμενης συμφωνίας του περασμένου Ιανουαρίου δηλαδή με αποδοχές 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγκάνθο εφόσον αγωνιστεί στην νέα αγωνιστική περίοδο σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος της Super League, αυτόματα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του με αποδοχές 160.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της συμφωνίας ο Ηλιάδης τηλεφώνησε στον Αγκάνθο και του διεμήνυσε ότι: "Είσαι κεφάλαιο για την ομάδα, έχουμε επενδύσει πάνω σου γιατί σε πιστεύουμε και στηρίζουμε πολλά σε σένα για την νέα περίοδο", ανανεώνοντας το ραντεβού τους για να τα πούνε από κοντά στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον αυτός που παίρνει σειρά δείχνει να είναι ο Πορτογάλος Νούνο Κοέλιο, επίσης με την μορφή ανανέωσης, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Ισπανού Ρούμπεν Πουλίδο.

Αγκάνθο: "Δεν βλέπω την στιγμή"

Και επίσημα στο ρόστερ του Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά και από την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Ισπανός επιθετικός εμφανώς ικανοποιημένος στην γραπτή του δήλωση υποστήριξε πως ήταν σίγουρος για την επιλογή του και με μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: "Ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ θα συνεχίσει να είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η ενεργοποίηση της συμφωνίας έγινε μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ισπανού επιθετικού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικώς με τον Αγκάνθο και του μετέφερε την εμπιστοσύνη του στην ποδοσφαιρική του αξία».

Ο Ίβηρας φορ, εμφανώς ικανοποιημένος, δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο. Αυτά τα οποία συζητήσαμε και ο τρόπος σκέψης του με έκαναν να νιώσω ακόμη πιο σίγουρος για την επιλογή μου.

Δεν βλέπω την στιγμή να ενσωματωθώ με την ομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς και για την πρώτη γνωριμία τόσο με τον πρόεδρο όσο και με το νέο τεχνικό επιτελείο. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ