ΑΡΗΣ

Προχωράει του Διούδη

ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΡΗ / ΔΙΟΥΔΗΣ
ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΡΗ / ΔΙΟΥΔΗΣ MOTIONTEAM

Νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Σωκράτη Διούδη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, με φόντο την δημιουργία νέου συμβολαίου στον διεθνή τερματοφύλακα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε το απόγευμα νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Σωκράτη Διούδη με φόντο την δημιουργία νέου συμβολαίου στον διεθνή τερματοφύλακα.

Μία συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα και ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της ΠΑΕ Άρης. Να τον δέσει για περισσότερα από έναν χρόνο.

Εκτός του Διούδη έγινε συζήτηση και για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ και έχουνε κοινό εκπρόσωπο, τον Θεόφιλο Καρασαββίδη. Τους Κοτσαρίδη και Αντωνιάδη.

Εν τω μεταξύ ένας από τους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών που φαίνεται να είναι ψηλά στην λίστα του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι ο Στέλιος Μαραγκός.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος είχε συνεργαστεί με τον νέο τεχνικό του Άρη στον Πλατανιά Χανίων ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν στην Καβάλα.Μάλιστα είχε απασχολήσει και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ