ΑΡΗΣ

Με τον Γκάλη στα 100 χρόνια

Με τον Γκάλη στα 100 χρόνια

Ο Νίκος Γκάλης είναι το πρόσωπο που έχει επιλεγεί από όλους τους φορείς του Άρη να αποτελέσει τον μπροστάρη για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου.

Το πρόσωπο που έχει επιλεγεί από όλους τους φορείς του Άρη να αποτελέσει τον μπροστάρη για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου είναι ο Νίκος Γκάλης.

Για τον λόγο αυτό και προ ημερών έγινε η πρώτη κρούση με τον ίδιο να έδειξε θετικός, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη μεταξύ των φορέων του Άρη με θέμα τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε σε κλίμα αλληλεγγύης, υπήρξε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ εκφράστηκε απ’ όλες τις πλευρές η ανάγκη οι εκδηλώσεις να είναι ταυτόσημες με την Ιστορία του Συλλόγου και τη λάμψη του ονόματος του Άρη.

Ακόμη χαράχτηκε η γραμμή πλεύσης των φορέων του Άρη για τον εορτασμό, ενώ το τελικό πλαίσιο δράσης θα οριοθετηθεί κατά τη διάρκεια νέας συνάντησης που θα ορισθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η σύσταση ενός φορέα, στην οποία θα ηγείται ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και θα έχει τα δικά του στελέχη με σκοπό να τρέξουνε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ