ΑΡΗΣ

Με συνταγή Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Με συνταγή Παναθηναϊκού στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά και λογική που κερδίζει δεν αλλάζει με αποτέλεσμα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ να προτίθεται να παρατάξει τον Άρη στην Τρίπολη όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με την συνταγή της νίκης επί του Παναθηναϊκού ο τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, προτίθεται να παρατάξει το σύνολό στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι της Κυριακής (11/12, 15:00).

Σύμφωνα εξάλλου και με τις ενδείξεις της σημερινής ειδικά προπόνησης ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στα πρόσωπα της βασικής του ενδεκάδας.

Ο Πρόμπιερζ εξάλλου δεν θα μπορούσε παρά να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς εμφανίστηκε το σύνολό του και συνάμα το πώς ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού όπως ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό της περασμένης Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις ο Άρης θα παραταχθεί στην μάχη της Τρίπολης και πάλι με διάταξη 4-4-2 με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και επιθετικό δίδυμο τους Γιάκομπ και Τσέζαρεκ. Ως έχει και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη αποτελούμενο από τους Ντίκο και Σανκαρέ με τον Μίσελ αριστερό μπακ και ερωτηματικό το δεξί.

Σε μία θέση όπου τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη παλεύουνε για μία θέση και συγκεκριμένα ο Νέτο που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 επί του Παναθηναϊκού με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του, ο Καζναφέρης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη αλλά και ο Παπαστεριανό.

Ο Παπαστεριανός έβγαλε την σημερινή προπόνηση χωρίς κάποια ενόχληση με αποτέλεσμα να υπολογίζεται από τον Πρόμπιερζ που θα περιμένει και την αυριανή ημέρα πλέον για να δει αν θα μπορεί να συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή τον Νέρι Καστίγιο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να είναι και πάλι το δίδυμο των Φατί και Τόχα με τον Ουμπίντες στα αριστερά και τον Γιαννιώτα στα δεξιά.

Εν τω μεταξύ ο Σάκης Πρίττας τοποθετήθηκε στον Sport Fm Κρήτης με αφορμή την φημολογία των τελευταίων ημερών περί συμφωνίας του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με τον Εργοτέλη και ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη.

Για το αν έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη ήταν ξεκάθαρος ότι: "Δεν έχω συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, αλλά ούτε και με καμία άλλη ομάδα. Με τον Εργοτέλη μάλιστα δεν έχω καν συζητήσει, πόσο μάλιστα να έχουμε έρθει σε συμφωνία.

Είμαι παίκτης του Άρη και αν δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον μου με την ομάδα δεν πρόκειται να συζητήσω με καμία ομάδα. Από όσο ξέρω τόσο ο Εργοτέλης, όσο και άλλες ομάδες έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή φιλολογικού χαρακτήρα με τον ατζέντη μου, αλλά τίποτα παραπάνω".

Για το αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα τόνισε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον μου αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Άρη. Από τη διοίκηση μου είπαν ότι θέλουν να με κρατήσουν, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η απόφαση του προπονητή. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αφού οριστικοποιηθεί το θέμα με τον Άρη. Θα δω ποιες είναι οι ομάδες που θα μου κάνουν επίσημη πρόταση και θα αποφασίσω».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ