ΑΡΗΣ

Φατί: "Πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ"

Φατί: "Πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Φατί έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι δεν έχει σημασία το "τρίποντο" επί του Παναθηναϊκού αν δεν γίνει κάτι αντίστοιχο κόντρα στον Αστέρα.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κάτι που έχω τονίσει πολλές φορές. Παίζουμε στον πρώην προπονητή μας που μας γνωρίζει καλά.

Από τη στιγμή που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε στον Πανιώνιο, αλλά να πάμε για τη νίκη. Πέρυσι παρόλο που ήμασταν με δέκα παίκτες, παλέψαμε και νικήσαμε.

Έτσι πρέπει να κάνουμε και φέτος", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο ο Γάλλος άσος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον "ΑΡΗΣ FM", και συνέχισε:

"Πρέπει να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα έχειι ουσία η νίκη επί του Παναθηναϊκού αν δεν νικήσουμε στην Τρίπολη.

Πρέπει να είμαστε μαχητές και να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το δείξουμε και στον αγώνα με τον Αστέρα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια καλή ομάδα παρά το ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσουμε να μπούμε στα play off.

Πέρυσι δώσαμε χαρά στον κόσμο μας με την παρουσία μας στην Ευρώπη. Για να το ξανακάνουμε, πρέπει να μπούμε στα play off". Επιπλέον, ο Ρικάρντο Φατί μίλησε:


Για το αν έχει να δώσει κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:


"Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο της ομάδας είναι ότι θα παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πέτυχα ένα γκολ με τον Ολυμπιακό αλλά δεν με ένοιαζε επειδή χάσαμε. Με τον Παναθηναϊκό παλέψαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό έχει σημασία. Όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν που βρίσκονται και σε ποια ομάδα παίζουν".

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες της ομάδας:


"Μιλήσαμε με κάποιους οπαδούς μετά από τον αγώνα με την Ξάνθη. Μας είπαν κάποια πράγματα και καταλάβαμε την νοοτροπία που θέλουν να μας περάσουν.


Ο Άρης είναι μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, κάτι που έχουν καταλάβει και οι νέοι παίκτες. Εγώ ξέρω τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Άρη και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Ξέρουμε τι μας δίνει ο κόσμος και ειδικά αυτή τη νοοτροπία που έχει ο SUPER 3, πρέπει να την έχουμε και εμείς στο γήπεδο".


Για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ:


"Ακόμα και αν κερδίζουμε με ένα ή δυο γκολ δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε. Υπάρχει ένας προπονητής που έχει το χαρακτηριστικό του μαχητή και τη γερμανική νοοτροπία


Ξέρει ότι ο στόχος του ο ΑΡΗ πρέπει να είναι ο Πρωταθλητισμός και από τη στιγμή που έχουμε μείνει πίσω πρέπει να πετύχουμε τον μίνιμουμ στόχο, που είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ