ΑΡΗΣ

Με Σηφάκη στην αποστολή

Με Σηφάκη στην αποστολή
Σηφάκης INTIME SPORTS

Παρόντος του Μιχάλη Σηφάκη στην αποστολή ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ποιοι οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σάκης Τσιώλης

Ο διεθνής τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στους 19 ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη παρά το οστικό οίδημα που φάνηκε να τον ταλαιπωρεί τα δύο τελευταία 24ωρα.


Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Μάρκο Βελλίδη παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος αλλά και τον Σωκράτη Διούδη που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις χθες ήταν το Νο1 φαβορί για να ξεκινήσει βασικός


Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή του ο Τσιώλης για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι οι: Σηφάκης , Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Καπετάνος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Πρίττας, Σολτάνι, Γιαννιώτας, Τοπούζης και Καζναφέρης.


Η αποστολή αποσύρθηκε το μεσημέρι σε ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.


Ο προπονητής της ομάδας του Άρη σε τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, www.arisfc.gr, αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο σημείωσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που έχει στον πάγκο της κι ένα καλό προπονητή.


Το ζητούμενο για εμάς είναι να δείξουμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης και θα πρέπει μέσα στην έδρα μας να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.


Με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, υπομονή και ψυχραιμία θα φτάσουμε στον στόχο μας. Ευχή και πίστη μας, αποτελεί ότι στο τέλος όλοι μας θα είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση της ομάδας, αλλά κυρίως και με το αποτέλεσμα που είναι κι αυτό που μετράει".


Τέλος οι φίλοι του Άρη που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα τα εισιτήριά τους, θα μπορούν να το κάνουν και την ημέρα του αγώνα για τις θύρες 1,2,3,4 από τα εκδοτήρια του γηπέδου και για τις θύρες 5,6,7,9, VIP από το ARIS MOBILE.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ