ΑΡΗΣ

Με Καρατζιοβαλή κόντρα στον Καμπανιακό

Με Καρατζιοβαλή κόντρα στον Καμπανιακό
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής αποτελεί ένα από τα τέσσερα νέα πρόσωπα της αποστολής του Άρη στο αυριανό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Καμπανιακό.

Ένα από τα τέσσερα νέα πρόσωπα της αποστολής του Άρη στο αυριανό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Καμπανιακό θα είναι και ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Οι άλλοι τρεις είναι οι Φερνάντες, Γκίνο και Χιντασέλι και σύμφωνα με ότι έχει δείξει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην κορύφωση της προετοιμασίας οι Καρατζιοβαλής, Φερνάντες και Γκίνο θα είναι βασικοί.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (21/09, 16:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή που το απόγευμα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου αφού παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με την Μπάνβιτ για το 1ο Nick Galis Cup.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής και Συμεωνίδης.

Εν τω μεταξύ άτυχος στάθηκε ο Ντενίζ Κογκνού, αφού ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο. Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Γκανέζος αισθάνθηκε έντονος πόνους στην κοιλιά του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι εκεί διαπιστώθηκε πως έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που ήταν επιτυχημένη.

Ο Κογκνού θα παραμείνει στο νοσοκομείο τρεις μέρες και η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται προς τα τέλη Οκτωβρίου. Κι όσο για την σχετική ανακοίνωση ανέφερε: « Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εύχεται στον Ντενίζ Κογκνού ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ