ΑΡΗΣ

Με Καρανίκα κόντρα στην Βέροια

Με Καρανίκα κόντρα στην Βέροια
INTIME SPORTS

Με τον Γιάννη Καρανίκα στην αποστολή, θα υποδεχθεί ο Άρης τη Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Άρης θα υποδεχθεί τη Δευτέρα την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (05/08, 20:30, OTE Sport 3) και ο Γιάννης Χατζηνικολάου συμπεριέλαβε στους 19 της αποστολής του και τον Γιάννη Καρανίκα.

Τον 21χρονο πρώην δεξιό μπακ της Λάρισας που τις δύο τελευταίες μέρες συμμετείχε ως υπό δοκιμή στις απογευματινές προπονήσεις που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Καρανίκας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σερραίο τεχνικό στο φιλικό με την Βέροια αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Χατζηνικολάου περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Μετά την ολοκλήρωσή της ο Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει του αυριανού φιλικού με την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Έλσνερ, Πουλίδο, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Καρανίκας.

Να θυμίσουμε ότι ο Νταβίντ Αγκάνθο βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία για μια προσωπική του υπόθεση (σ.σ. το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του και αναμένεται αύριο), ο Τζον Ιμπε επέστρεψε στη Ρουμανία για να μαζέψει τα πράγματά του και αναμένεται μεθαύριο Τρίτη, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ