ΑΡΗΣ

Με Αγκάνθο κόντρα στον Πανιώνιο

Με Αγκάνθο κόντρα στον Πανιώνιο
Αγκάνθο INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο με δική του επιμονή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Παρόντος στην αποστολή του Νταβίντ Αγκάνθο μετά από δική του επιμονή ο Άρης αναμένει τον Πανιώνιο για το αυριανό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη μπορεί να ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο γόνατό του και παρά τις λιγοστές πιθανότητες να αγωνιστεί απέδειξε ότι θέλησε να είναι στο πλευρό των συμπαικτών του.

Η απαίτηση του Αγκάνθο δεν άφησε αδιάφορο τον Λούκας Αλκαράθ που φρόντισε να κάνει πράξη την επιθυμία του και τον συμπεριέλαβε στους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής του μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Αυτής με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του Β' γύρου πρωταθλήματος της Super League και πρώτου στο έτος 2013 (06/01, 15.00).

Συγκεκριμένα η 18μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Αλκαράθ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ