ΑΡΗΣ

Με 20 παίκτες στη Βέροια

Με 20 παίκτες στη Βέροια

O Zόραν Μιλίνκοβιτς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας χωρίς να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPER BALL. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 8η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Χωρίς να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη ο Zόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του τους προερχόμενους από τραυματισμό Παπαδόπουλο και Κύργια με τον πρώτο να βλέπει ενδεκάδα όπως και τον Μαργαρίτη αντί του τιμωρημένου Τσουμάνη.

Αυτοί είναι οι: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος και Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής του Άρη στο κυνήγι της δεύτερης φετινής νίκης, συνεχόμενης και εκτός έδρας, έμειναν ο τιμωρημένος Νίκος Τσουμάνης, καθώς και ο ανέτοιμος Βασίλης Τριανταφυλλάκος (προέρχεται από τραυματισμό).

Σήμερα, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση στο "Δασυγένειο" και μετά την ολοκλήρωσή της η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Το τρέιλερ της Super Ball

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ