ΑΡΗΣ

Μασάδο: "Κρατάω άσσους στο μανίκι μου"

Μασάδο: "Κρατάω άσσους στο μανίκι μου"
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και στην διαχείριση του υλικού που κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά πως κρατάει άσσους στο μανίκι του

Στη νίκη επί του ΟΦΗ και για την διαχείριση του υλικού που κάνει παρά τους τραυματισμούς αναφέρθηκε ο Μανουέλ Μασάδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως κρατάει άσσους στο μανίκι του και με τους τραυματισμούς που έχει η ομάδα και καλείται να κάνει διαχείριση για να αντεπεξέλθει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανουέλ Μασάδο:

" Αρχικά θα χωρίσω το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες, από έναν καλά διαβασμένο αντίπαλο, που έκλεισε τους χώρους. Στο πρώτο μισάωρο δεν παίχτηκε καθόλου σχεδόν ποδόσφαιρο, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου παίξαμε πολύ καλά. Ανεβήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπρεπε να ρισκάρουμε παραπάνω και ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε.

Άλλωστε, με αυτήν την προοπτική μπήκαν στο παιχνίδι και οι Γιαννιώτας, Καπετάνος και Κανούλας, που φάνηκε ότι βοήθησαν και μάλιστα πάρα πολύ. Καταφέραμε και κάναμε το μοναδικό γκολ και για την ομάδα μου αυτή ήταν μία δίκαια νίκη.

Θεωρώ ότι είχαμε μία πολύ καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, μία ορθή εικόνα και καταφέραμε να κερδίσουμε. Παρ' όλα αυτά ήταν μία ομαδική δουλειά, έπρεπε να επιτεθούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Στο που οφείλεται η έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών σχολίασε: " Όπως είπα προηγουμένως ο αντίπαλος στήθηκε εξαιρετικά αμυντικά και ήταν διαβασμένος. Έκλεισε τους διαδρόμους και δεν πρέπει να το ξεχνάμε".

Για την επανεμφάνιση του Σολτάνι τόνισε: " Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, έχω συνεργαστεί ξανά με Αφρικάνους ποδοσφαιριστές, παίκτες με δυναμική που προσπαθούν να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Επιθετικά έχουμε προβλήματα πολλά με τραυματισμούς. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι ο Κανούλας έπαιξε, ενώ σχεδόν πάντα έπαιζε φέτος με τη δεύτερη ομάδα. Θέλω να αντλήσω ότι καλύτερο μπορώ από τον Καρίμ. Όπως και από Γιαννιώτα και Κανούλα, οι οποίοι μπήκαν και βοήθησαν εξίσου.

Φάνηκε πως έπρεπε να διαφυλάξουμε ποδοσφαιριστές και γι' αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω με τον Καρίμ, λόγω άλλωστε και του τραυματισμού του Νέρι, ο οποίος ταλαιπωρείται πολύ όλες αυτές τις ημέρες".

Για τις αυξομειώσεις στην απόδοση της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη δήλωσε: " Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένη αιτία. Είναι φιλοσοφία. Είναι μία παροιμία που λέμε στην Πορτογαλία, ότι δε θέλω να ανοίγω τα χαρτιά μου όλα από την αρχή. Κρατάω άσσους στο μανίκι μου.

Τη συγκεκριμένη στιγμή που η ομάδα πονάει επιθετικά θα πρέπει να κάνουμε τη δική μας διαχείριση. Βλέπουμε τον αντίπαλο είχαμε και την τύχη, αλλά κοιτάμε πότε πρέπει να δώσουμε λίγο χώρο και πότε να χτυπήσουμε.

Άμα δούμε τη συγκομιδή των βαθμών ή τα καλά διαστήματα της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να χτίζουμε και στο τέλος να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πλάνα κάθε φορά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ