STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-ΟΦΗ 1-0

Άρης-ΟΦΗ 1-0
INTIME SPORTS

Ο Άρης με γκολ του Λαζαρίδη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Λίγες οι φάσεις στο ματς με τους "κίτρινους" να έχουν και δοκάρι. Δείτε το γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Μετά από ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Άρης με γκολ του Λαζαρίδη επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη τους αυτή οι "κίτρινοι" εδραιώθηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας 36 βαθμούς, τρεις περισσότερους πλέον από τους; Κρητικούς (33) τους οποίους νίκησαν δύο φορές φέτος.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν αρκετά φτωχό σε θέαμα. Στο πρώτο ημίχρονο Άρης είχε την ανούσια υπεροχή με τον ΟΦΗ να προσέχει τα αμυντικά του καθήκοντα. Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο μέρος έγιναν τρεις καλές φάσεις από το 39' μέχρι το 42' και σε μια από αυτές οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο. Ο Άρης πίεζε, ο ΟΦΗ αμυνόταν και σε μια από τις καλές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ με τον αρχηγό Νίκο Λαζαρίδη και πήραν το "τρίποντο".

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Γκάγκας (Λάρισας), Κωστάρας (Αιτ/νίας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)/ Μπερσής (Αρκαδίας)

Καιρός: Αίθριος

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τσουκάνης, Φατί, Παπαζαχαρίας (46' Γιαννιώτας), Σολτάνι (46', Καπετάνος), Ουμπίδες, Ακόστα, Καστίγιο (69' Κανούλας).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Τζ. Λόπεθ (70' Ουκάρ), Μπόντορ (79' Σίσιτς), Χ. Λόπεθ, Παπουλής, Καμπάνταης (61' Μάντζιος).

Κίτρινες κάρτες: Γιαννιώτας (57', Άρης), Τσουκάνης (66', Άρης), Ακόστα (84', Άρης)-Χ. Λόπεθ (56', ΟΦΗ), Κάλαϊτζιτς (62', ΟΦΗ), Παπουλής (69', ΟΦΗ), Βάντο (77', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Λαζαρίδης (73', Άρης)

Ένα καλό τρίλεπτο και δοκάρι

Στο πρώτο ημίχρονο Άρης είχε μια ανούσια υπεροχή με τον ΟΦΗ να προσέχει τα αμυντικά του καθήκοντα. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη καλή φάση έγινε για τον Άρη στο 39'!

Ο Ακόστα με ατομική προσπάθεια βρήκε μέσα στην περιοχή τον Καστίγιο, ο οποίος δεν βρήκε χώρο άνοιξε την μπάλα και έχασε την ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Μασάδο έφτασε κοντά στο γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Παπαζαχαρίας έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Σαχσανίδη.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 42' πάλι για τον Άρη, όταν ο Καστίγιο έστρωσε στον Φατί ο οποίος έκανε το σουτ με τον Σαχσανίδη να διώχνει και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά προσέχοντας την άμυνά του.

"Καθάρισε" ο Λαζαρίδης

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο. Ο Άρης πίεζε, ο ΟΦΗ αμυνόταν και σε μια από τις καλές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ και πήρα το "τρίποντο".

Στο 49' από το σουτ του Γιαννιώτα οποίος πέρασε στο γήπεδο, έξω από την περιοχή του ΟΦΗ η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγο προν το 70' και συγκεκριμένα στο 68' ο Καπετάνος από διαγώνια θέση στην μεγάλη περιοχή, δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαχσανίδη.

Πέντε λεπτά αργότερα (73') ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Νέτο έβγαλε την σέντρα από δεξιά η μπάλα έφθασε στον Λαζαρίδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Άρη.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η άμυνα του Άρη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο MVP του αγώνα

Ο Νίκος Λαζαρίδης είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο αρχηγός του Άρη με το γκολ που σημείωσε έδωσε την νίκη στην ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ, όπως είχε κάνει και στο προηγούμενο εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στο γήπεδο για να μην ηττηθεί και δεν τα κατάφερε. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πρόσεχε την αμυντική του λειτουργία με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ και να μην δούμε καλό θέαμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ