Μασάδο: Ελπίζω θα γεμίσει το γήπεδο - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Μασάδο: "Ελπίζω θα γεμίσει το γήπεδο"

Την πεποίθησή του πως θα γεμίσει το "Κλεάνθης Βικελίδης" στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο.

Μασάδο: "Ελπίζω θα γεμίσει το γήπεδο"

Ο τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο (για τον οποίο ο Νέρι Καστίγιο τόνισε ότι "έχει πολύ όρεξη"), στις καθιερωμένες δηλώσεις για το παιχνίδι που ακολουθεί στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα γεμίσει το "Κλεάνθης Βικελίδης".

 

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη στάθηκε και στην επιστροφή του στο συγκεκριμένο γήπεδο και πάλι μετά το παιχνίδι με την Μπράγκα για τον όμιλο του Κυπέλλου UEFA, στους Καρίμ Σολτάνι και Νάτσο Γκαρσία, στο θέμα των μεταγραφών και της οικονομικής κρίσης.

 

Για την εβδομάδα που πέρασε ο Μασάδο είπε: "Ήταν αυτό το οποίο χρειαζόμουν, λίγο παραπάνω χρόνο με τους ποδοσφαιριστές, να δω την ταυτότητα του καθενός, να δω και η ομάδα τι τακτικές είχε ακολουθήσει προηγουμένως, ώστε να μπορέσω να προσαρμόσω κάποια δικά μου δεδομένα".

 

Για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό δήλωσε: "Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στον πάγκο, επομένως είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε αρκετά καλά. Επιπλέον μεσοβδόμαδα μας δόθηκε η ευκαιρία, από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, να την παρακολουθήσουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

 

Είναι μια ομάδα η οποία μου έχει αφήσει πάρα πολύ καλή εντύπωση, μια ανταγωνιστική ομάδα που παίζει δυνατό ποδόσφαιρο και παλεύει για το αποτέλεσμα. Από κει και πέρα εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στην δική μας ομάδα, να εκμεταλλευτούμε τη διάθεση και την όρεξη που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στο σερί που έχουμε".

 

Για την δική του πρώτη εμφάνιση στο "Κλεάνθης Βικελίδης» σημείωσε: "Είναι ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζω. Έχω ξαναέρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης", σαν αντίπαλος προπονητής, επομένως έχω ήδη μια εικόνα. Βέβαια στο παιχνίδι που παίξαμε με τη Δόξα, αν και εκτός έδρας, οι οπαδοί μας δώσανε το στίγμα για το πώς ζούνε την ομάδα. Ελπίζω, λοιπόν, πως την Κυριακή θα γεμίσει το γήπεδο και ότι το πάθος και η ένταση που θα δώσει ο κόσμος θα είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη".

 

Η γνώμη του για τους Σολτάνι και Γκαρσία είναι: "Μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους τώρα κι εγώ μαθαίνω. Για τον Σολτάνι έχω μια εικόνα από επίσημα παιχνίδια και η εικόνα που έχω σχηματίσει, είναι ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα. Το αντίθετο, θα έλεγα ότι βρίσκεται σε κακή φόρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω τον ποδοσφαιριστή στα υπόψιν.

 

Σε ότι αφορά τον Νάτσο, είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό, βέβαια προπονείται με την ομάδα. Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για να δούμε πως μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε. Λογίζεται ως έτοιμος και θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό από τον Νάτσο. Βέβαια, υπάρχουν και κάποια ακόμα ζητήματα τα οποία μόλις λυθούν, θα έχουμε εξελίξεις".

 

Στη συνέχεια ο Μασάδο, απάντησε στο καυτό ερώτημα που απασχολεί τους φίλους του Άρη για τις μεταγραφές χωρίς όμως να ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός λέγοντας: "Είναι ένα θέμα που ασχολείται αποκλειστικά η διοίκηση. Επομένως δεν μπορώ να σας δώσω κάποια εξέλιξη".

 

Τέλος, ο προπονητής του Άρη, αναφέρθηκε στο θέμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τις κοινωνίες και της Ελλάδας, αλλά και της Πορτογαλίας από την οποία προέρχεται υποστηρίζοντας: "Είναι μια συγκυρία που δεν έχει να κάνει μόνο με τη χώρα μου ή μόνο με τη χώρα σας. Είναι μια κακή δεκαετία για την Ευρώπη συνολικά. Θα έλεγα ότι κάποιες πολιτικές δεν λειτούργησαν την τελευταία δεκαετία, όπως θα έπρεπε να λειτουργήσουν, με βάση το συμφέρον του κόσμου.

 

Λειτούργησαν με βάση το δικό τους συμφέρον υπέρ αυτών που έχουν και κατέχουν! Γι αυτό φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση. Είναι ένα φαινόμενο που μπορείς να το παρατηρήσεις σε όλες τις χώρες. Εύχομαι και ελπίζω η πολιτική βούληση των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται τα κοινά, να είναι τέτοια, ώστε να ανατραπούν τα δεδομένα.

 

Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο χάσμα. Αρχίζουμε και χωριζόμαστε σε δύο τάξεις. Η μία, πολύ λίγων ανθρώπων οι οποίοι ζουν πλουσιοπάροχα και η άλλη πολλών άλλων ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες".

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΓΓΛΙΑ | ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η αγγλική φαντασίωση!

Βρετανικό κανάλι ξανάγραψε την ιστορία. Η Αγγλία έχει κερδίσει όλα τα Μουντιάλ και τα Euro μετά το 1966. Ο Μαραντόνα αποβλήθηκε και ο Κάρσον δεν έφαγε ποτέ γκολ κάτω από τα πόδια του. Δείτε το σατανικό όσο και απολαυστικό βίντεο

ΠΑΟΚ | ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από το "ναι" στο "αντίο"

Δεν θα γίνει ραντεβού Μπόλονι-ΠΑΟΚ αφού η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έκρινε ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής με το οικονομικό στον Μπόλόνι παρά την μείωση που δεχόταν. Φαβορί ο Δώνης.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ε, όχι και τελειωμένοι!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλάει στο Sport24.gr για τον "ήρωα", Μάικ Μπατίστ, το παρ' ολίγον τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που αντίκρισε στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ...

UFC | ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

UFC 146: Dos Santos vs. Mir

Έφθασε επιτέλους η ώρα για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της χρονιάς, με το all-heavyweight UFC 146 που θα απολαύσουμε δωρεάν από το Λας Βέγκας της Νεβάδα μέσα από το live streaming του Sport24.gr. (videos)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | VIDEOS

Όλα όσα δεν είδατε...

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει videos μέσα κι έξω από το γήπεδο. Από την άφιξη του Ολυμπιακού, μέχρι τη βιαστική έξοδο του Διαμαντίδη από τα αποδυτήρια... (vids)

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιέρωμα στα μωρά του Θρύλου

Αφιέρωμα στα τρομερά "μωρά" του Ολυμπιακού έκανε η Ευρωλίγκα. Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τους νεαρούς που άφησαν άφωνη την Ευρώπη

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή