ΑΡΗΣ

Μαργαρίτης: "Το κεφάλι κάτω"

Μαργαρίτης: "Το κεφάλι κάτω"
INTIME SPORTS

Το στίγμα του για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε σε συνέντευξή του στο Πράβετς της Βουλγαρίας ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Πολλή δουλειά, υπομονή και το κεφάλι κάτω συνέστησε ο Γιώργος Μαργαρίτης για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου σε συνέντευξή του στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο αριστερός μπακ του Άρη στάθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από το αθλητικό κέντρο, τον νέο του τεχνικό Γιάννη Χατζηνικολάου αλλά και την περσινή του εμπειρία και όχι μόνο.

Για τις πρώτες εντυπώσεις από το Πράβετς της Βουλγαρίας είπε: " Οι εντυπώσεις όλων είναι εξαιρετικές. Το ξενοδοχείο και οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και ελπίζουμε ο καιρός να συνεχίσει να είναι καλός.

Νομίζω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Λειτουργούμε επαγγελματικά σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Θα μας κάνει σίγουρα καλό το πρωινό πρόγραμμα προπονήσεων. Είναι λίγο δύσκολο για εμάς στην αρχή, αλλά θα το συνηθίσουμε".

Σε ερώτηση για το κλίμα στην ομάδα απάντησε: " Υπάρχει καλό κλίμα, είμαστε νεαροί, και πιστεύω ότι με τις νέες προσθήκες θα πάμε ακόμα καλύτερα…".

Για το γεγονός ότι ο Γιάννης Χατζηνικολάου φτιάχνει έναν Άρη που θα… τρέχει σχολίασε: " Αν η ομάδα απαρτίζεται από νέους ποδοσφαιριστές, ηλικίας 22-24 ετών, δε γίνεται να είναι άλλος ο στόχος".

Για τους φετινούς προσωπικούς του στόχους με τον Άρη τόνισε: " Συμβαδίζουν με της ομάδας. Γενικά, νιώθω πολύ πιο έτοιμος να διεκδικήσω μια θέση".

Κι όσο για το αν έδωσε στους πιο νέους παίκτες της ομάδας κάποια συμβουλή που ο ίδιος άκουσε πέρσι είπε: " Πολλή δουλειά, υπομονή και το κεφάλι κάτω. Τίποτα άλλο" και κατέληξε: " Η περσινή χρονιά μας γέμισε εμπειρίες. Ένας χρόνος στον Άρη ισούται με δέκα στη Β΄ Εθνική, που αγωνιζόμουν εγώ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ