ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες για Μπουγαϊδη και Βλάχο

Λεπτομέρειες για Μπουγαϊδη και Βλάχο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση με την μορφή δανεισμού των Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Βαλεντίνο Βλάχο από τις Γρανάδα και Μπριζ αντίστοιχα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση με την μορφή δανεισμού των Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Βαλεντίνο Βλάχο από τις Γρανάδα και Μπριζ βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης.

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές ήρθανε σε μία πρώτη συμφωνία μετά το πέρας της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, με τον κοινό τους εκπρόσωπο Θεόφιλο Καρασαββίδη.

Μετά την καταρχήν συμφωνία το μόνο που απομένει είναι η ρύθμιση ορισμένων λεπτομερειών που έχουνε να κάνουνε με το οικονομικό κομμάτι και την διασφάλιση των χρημάτων τους.

Με την διαφαινόμενη απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή του Άρη για το δεύτερο εξάμηνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τους περιμένει και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι αύριο να τελειώσει το θέμα και να υπάρξουν οι ανακοινώσεις ώστε να τεθούν στην διάθεσή του, και κατ επέκταση στην προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2014.

Αυτό με τον Απόλλων Σμύρνης την επόμενη Δευτέρα στο "Κλέανθης Βικελίδης" για την πρεμιέρα του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ