ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Να καταλάβει ο Παναθηναϊκός ότι ήρθε για να χάσει"

Λαζαρίδης: "Να καταλάβει ο Παναθηναϊκός ότι ήρθε για να χάσει"
INTIME SPORTS

Το μήνυμα του Νίκου Λαζαρίδη ενόψει Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε για την επέτειο του 2-3 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θρίαμβο του Αρη μέσα στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο με 2-3 (1/12/2010), ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι πράσινοι πρέπει να καταλάβουν από το πρώτο λεπτό ότι ήρθαν για να χάσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Λαζαρίδης:

Για τις προπονήσεις του Πρόμπιερζ:


«Είναι προπονήσεις που έχουν ουσία, αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα. Μπορεί να είναι κουραστικές αλλά έχουν ένα στόχο, τη νίκη. Το να κάνεις κουραστικές προπονήσεις και να μην κερδίζεις είναι ακόμα πιο δύσκολο. Για αυτό την Κυριακή πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για την νίκη επί της Ατλετικό Μαδρίτης με 3-2 πριν ένα χρόνο:


«Είναι μια ιστορική ημερομηνία και μια μεγάλη νίκη. Φέτος όμως βλέπουμε ότι η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε και έχει τις δυνατότητες να είναι. Πρέπει κάποια στιγμή, να ξυπνήσουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω. Πιστεύω ότι θα το κάνουμε γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις.


Η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Το γκολ που πέτυχα έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο και σε εμένα. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο στον κόσμο της ομάδας γιατί του αξίζει
».

Για το γεγονός ότι πέρυσι είχε επαφή με τα δίχτυα:


«Και η τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Υπάρχει το ένστικτο του γκολ κάποιες στιγμές. Μπορείς να διαβάσεις τη φάση και να πετύχεις το γκολ. Για τους αμυντικούς είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί θα σκοράρουμε μόνο από στημένες φάσεις. Πρέπει όμως να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Με τη Ατλέτικο η φάση ήταν περίεργη, ήρθε η μπάλα προς τα έξω και πέτυχα το γκολ».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα:


«Βλέπουμε φέτος ότι υπάρχει ατυχία στην ομάδα. Αν πάρουμε τα παιχνίδια από την πρώτη αγωνιστική, θα δούμε ότι για λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Βέβαια δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στην τύχη. Πρέπει να δώσουμε και εμείς το κάτι παραπάνω. Έχουμε καλούς παίκτες καλό υλικό αλλά πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο μεγαλύτερος στόχος για φέτος είναι να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου»

Για τον αγώνα και με τον Πανθρακικό στο Κύπελλο και το ότι ο Αρης δεν έχει κερδίσει την ομάδα της Κομοτηνής:


«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό όπως και κάθε χρονιά. Η ομάδα πρέπει να πετυχαίνει νίκες και να δίνει χαρές στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (04/12, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης:

«Βλέπουμε ότι παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Ότι κάνει του βγαίνει και γενικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς πρέπει να δούμε πως θα εμφανιστούμε εμείς. Να καταλάβει ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό ότι ήρθε για να χάσει.


Στενοχωριόμαστε που δεν δίνουμε χαρές στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι με τον καινούργιο προπονητή θα έρθουν τα αποτελέσματα.


Πρέπει να την πάρουμε αυτή τη νίκη όπως και το να κάνουμε ένα σερί αποτελεσμάτων για να μπορέσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά».


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ