ΑΡΗΣ

Σφίγγει τα λουριά ο Πρόμπιερζ

Σφίγγει τα λουριά ο Πρόμπιερζ
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ διαμόρφωσε τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη όπως αποδείχθηκε δεν πέρασε στα ψιλά για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ φρόντισε να αλλάξει το καθιερωμένο του πρόγραμμα της Τρίτης στέλνοντας τους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αντί για ξεκούραση για προβολή βίντεο.

Μία αλλαγή που ήρθε σε ένα χρονικό σημείο όπου ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε πως οι φίλαθλοι του Άρη θα είναι… "μόνοι στο σπίτι τους" στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Όσον αφορά την απόφαση του Πρόμπιερζ να δείξει στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που υπέπεσαν στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με το τελικό 2-1.

Κάτι όμως που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελεί το πρώτο μέρος των διαθέσεων του 39χρονου Πολωνού τεχνικού με την συνέχεια να δίνεται αύριο και πάλι μετά το τέλος της προπόνησης.

Σε ένα διπλό ραντεβού για βίντεο των ποδοσφαιριστών του Άρη που φανερώνει την επιθυμία του Πρόμπιερζ για άμεση μεταμόρφωση του συνόλου του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής σε ένα κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν τω μεταξύ αρνητική ήταν η θέση της αστυνομίας για ανταλλαγή εισιτηρίων ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό για τα δυο παιχνίδια σε "Κλεάνθης Βικελίδης" και ΟΑΚΑ μετά την σημερινή σύσκεψη που διεξήχθη το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποστείλει αίτημα στην ΠΑΕ Άρης για χορήγηση εισιτηρίων με την προοπτική ανταλλαγής εν όψει του παιχνιδιού του Β΄ γύρου με την άρνηση της Αστυνομίας να είχε να κάνει με το ότι έκρινε το παιχνίδι ως "υψηλής επικινδυνότητας".

Όπως και ότι την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν και άλλα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην υπάρχουνε ανάλογες δυνάμεις που απαιτούνται σε αντίθεση με ότι ίσχυσε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα μία απογευματινή προπόνηση συμπεριελάμβανε το πρόγραμμα για το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό με ατομικό πρόγραμμα να ακολούθησαν οι τραυματίες Γιούριτσα Βράνιες, Έλντιν Γιακούποβιτς και Νάτσο Γκαρσία με τους δύο πρώτους να προλαβαίνουνε να δώσουνε το παρών.

Όσο για τον Γιώργο Κατίδη ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Κώστας Καζναφέρης απλά έτρεξε για προληπτικούς λόγους μετά τα ράμματα που του είχανε γίνει στην διάρκεια του αγώνα της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Σε περίπου δύο εβδομάδες εκτιμά ότι θα μπορεί να επανέλθει στις προπονήσεις ο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος αναρρώνει από θλάση και δεν κρύβει την ανυπομονησία του. Σε μία ακόμη μέρα ωστόσο όπου οι Σάκης Πρίττας και Κώστας Καπετάνος προπονήθηκαν μόνοι τους το πρωί δείγμα ότι δεν υπολογίζονται από τον Πρόμπιερζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ