ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα Πλα για την ΠΑΕ

Ξεκαθάρισμα Πλα για την ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα, έδωσε φως στην αποκάλυψη του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, περί της εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης.

Πέντε μέρες μετά από την αποκάλυψη του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον αντιπρόεδρο της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα, ήταν η σειρά του Ισπανού να τοποθετηθεί.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport2310.gr τοποθετήθηκε ως προς το πώς αντιμετωπίζει την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρης και το πώς ακριβώς έχει η αποστολή χρημάτων.

" Πήρα την απόφαση να βοηθήσω τον Άρη ως προσωπική χάρη στον Γιάννη Κόντη. Τον γνωρίζω 4 χρόνια και μέχρι στιγμής η σχέση μας ήταν απόλυτα φιλική. Συναντιόμασταν σε συμβούλια για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην Ελβετία και συζητούσαμε για ποδοσφαιρικά θέματα γενικά. Φαίνεται αφοσιωμένος στον Άρη όπως και οι υπόλοιποι διοικούντες του Άρη και δεν φαίνεται να έχουν προσωπικό συμφέρον".

Κι όσο για τις δικές του προθέσεις είπε: " Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είναι προσωπική μου επιλογή να δώσω αυτά τα χρήματα στον Άρη", κι όσον αφορά την εμπλοκή της Morgan Stanley δήλωσε: " Όχι, το δηλώνω κατηγορηματικά, δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία στην οποία εργάζομαι, την Morgan Stanley. Το ποσό που διατίθεμαι να καταβάλλω άμεσα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ υπάρχει άμεσα δυνατότητα καταβολής επιπλέον χρημάτων εάν μου ζητηθεί".

Ο Πλα έκανε ξεκάθαρο αμέσως μετά πως με την προσωπική του χάρη προς τον φίλο του Γιάννη Κόντη πως δεν έχει καμία απαίτηση ενώ επιβεβαίωσε και την παρουσία του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπως είχε πει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης στο βήμα της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη.

" Βρέθηκα και στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όταν και συνομίλησα και με τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ", ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Morgan Stanley στην Ελβετία και πλέον απομένει να φανεί αν την Δευτέρα θα υπάρξει και γραπτή πρόταση στην συνέχεια της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Κάτι που πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Ακόμη και σήμερα ή αύριο μετά από την χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη

Αθανασιάδης και Κόντης αφού βρέθηκαν στην Αθήνα και συζήτησαν όσον αφορά τις προθέσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης περί αποχώρησής του ή όχι από αυτήν όπως και το ενδιαφέρον του αντιπροέδρου της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα, επέστρεψαν παρέα στην Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση ωστόσο οριστικής αποχώρησης του Κόντη από την ΠΑΕ Άρης ήδη φαίνεται να επεξεργάζεται ένα δεύτερο πλάνο χωρίς την παρουσία του, με την σημερινή ημέρα τέλος να αποτελεί κριτήριο για το ποια στάση θα κρατήσει ο Ρικάρντο Φατί στο θέμα της προσφυγής του. Αυτήν με την οποία διεκδικεί το ποσό των 820.000 ευρώ".

Καταλυτική φαίνεται να είναι η αυριανή ημέρα για το ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Ρικάρντο Φατί στο θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει κατά της ΠΑΕ Άρης

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ