ΑΡΗΣ

Τρίτη και φαρμακερή για Φατί

Τρίτη και φαρμακερή για Φατί
INTIME SPORTS

Καταλυτική φαίνεται να είναι η αυριανή ημέρα για το ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Ρικάρντο Φατί στο θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει κατά της ΠΑΕ Άρης

Ανοιχτό συνεχίζει να παραμένει το θέμα της προσφυγής του Ρικάρντο Φατί κατά της ΠΑΕ Άρης με την αυριανή ημέρα να κρίνει την στάση που θα κρατήσει.

Η αρχή έγινε χθες με την συνάντηση που είχε ο διεθνής Σενεγαλέζος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, η συνέχεια δόθηκε σήμερα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, και για αύριο και πάλι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης.

Στην συνάντηση της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε ζητήσει από τον Φατί να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει την Παρασκευή με την οποία διεκδικεί το ποσό των 820.000 ευρώ.

Παράλληλα του πρόσφερε νέο διακανονισμό και την υπόσχεση ότι μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα πληρωθεί το 40% από την αρχικά συμφωνηθείσα δόση και το υπόλοιπο 60% στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ωστόσο ο Φατί επιφυλάχθηκε να απαντήσει ξεκαθαρίζοντας πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δει πρώτα χρήματα στον λογαριασμό του και εφόσον πάρει τα συμφωνηθέντα θα συμφωνήσει να αποσύρει την προσφυγή του που έχει οριστεί να εκδικαστεί στις 21 Μαΐου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει στην διάθεσή της κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για τακτοποιήσει τα χρήματα που οφείλει στον Φατί από τα συμφωνηθέντα ώστε να μην υποστηρίξει τελικά την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Η αυριανή δε συνάντηση παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης και του δικηγόρου του Φατί έχει σκοπό την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας που έχει επιτευχθεί μετά την χθεσινή και την σημερινή νέα συνάντηση τη φορά αυτή με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα.

Μία προφορική συμφωνία στην οποία όπως έχει διαρρεύσει ο Φατί ζητάει αρχικά τουλάχιστον μόνο τα δεδουλευμένα του με την ΠΑΕ Άρης να πρέπει μέσα στον επόμενο μήνα να βρει να διαθέσει περίπου 170.000 σε δυο δόσεις με την πρώτη τις επόμενες δέκα μέρες.

Εκτός της περίπτωση του Φατί πάντως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει να αντιμετωπίσει την προσφυγή του Φράνσις Ντίκο που επίσης κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή για το ποσό των 350.000 ευρώ αλλά και να φανεί συνεπής στους διακανονισμούς της με τους Μιχάλη Σηφάκη και Ευθύμη Κουλουχέρη.

Στην συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα στην συνάντηση που επιτεύχθηκε η συμφωνία για να την αποσύρει αλλά και στην καταβολή της πρώτης δόσης προς τον Καρδιτσιώτη κεντρικό αμυντικό του Πανιωνίου στον διακανονισμό που ακολούθησε της εκδίκασης της προσφυγής του.

Μάλιστα μετά από την χθεσινή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε συμφωνία για καθυστέρηση εντός 48ωρου που εκπνέει αύριο για την καταβολή της πρώτης δόσης που ανέρχεται στις 30.000 ευρώ μικτά.

Η περίπτωση πάντως του Φατί είναι πολύ πιθανό να συνδεθεί με αυτή του Ντίκο αφού έχουνε τον ίδιο δικηγόρο με το έργο της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να είναι και πιο εύκολο αφού τα δεδουλευμένα του Γκανέζου κεντρικού αμυντικού που του οφείλονται είναι λιγότερα από 50.000 ευρώ.

Τέλος κι ενώ οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του Άρη τηρούν στάση αναμονής όσον αφορά τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν ο Νέρι Καστίγιο, μετά και την χθεσινή επαφή, θα φανεί την Παρασκευή αν με την σειρά του θα συνεχίσει να αναμένει ή θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ